F.A.Q – Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke præcis hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvem står bag Globalnyt?

Globalnyt ejes af Foreningen Globalnyt, som er en almennyttig forening med det ene formål at drive nyhedstjenesten Globalnyt. Læs mere om foreningen Globalnyt her (LINK…). Indholdet produceres og redigeres af redaktionen. Læs mere om redaktionen her.

Hvordan er Globalnyt finansieret?

Globalnyt er et uafhængigt og privat medie, som ejes af foreningen Globalnyt. Midlerne til driften kommer fra annonceindtægter, donationer fra private, virksomheder og organisationer, kontingenter fra medlemmerne, støtte fra fonde og bevillinger fra offentlige puljer og ordninger.

Hvordan kan jeg støtte Globalnyt?

Globalnyt har brug for økonomisk støtte for at kunne eksistere. Du har en række muligheder for at støtte: Bliv medlem af foreningen Globalnyt, giv en donation – enten hver måned eller en enkelt gang. Læs mere på Globalnyt.nu

Hvordan får jeg en annonce på Globalnyt?

LDansk Mediaforsyning står for salg af annoncer. Kontakt Dansk Mediaforsyning på [email protected] eller 7022 4088. Læs mere om annoncering her (LINK:globalnyt.dk/annoncer).

Hvordan får jeg en begivenhed i Globalnyts kalender?

For at få en begivenhed i Globalnyts kalender skal du udfylde formularen her. Alternativt kan du sende en mail til redaktionen på [email protected]. Kontakt også redaktionen, hvis du er i tvivl om dit arrangement er relevant for Globalnyts kalender.

Kan jeg skrive en artikel til Globalnyt?

Ja, Globalnyt er i princippet åbent for alle, men redaktionen forbeholder sig til enhver tid ret til at afvise artikler og indlæg, som ikke lever op til de kvalitetskrav, som defineres af redaktionen. For kommentarer, debatindlæg og andre meningstilkendegivelser handler kvalitetskravene om, at de skal være skrevet i et forståeligt sprog og at eventuelle argumenter skal hænge sammen. Desuden skal de være skrevet til Globalnyt og overholde gængse regler for god opførsel.

Hvordan får jeg Globalnyts nyhedsbrev?

Du skal skrive dit navn og din e-mailadresse i formularen her. Så får du Globalnyts nyhedsbrev tre gange om ugen, mandag, onsdag og fredag. I ny og næ kommer der endda et ekstra nyhedsbrev.

Hvordan kontakter jeg Globalnyt?

Hvis du vil i kontakt med redaktionen skal du skrive en mail til [email protected]. Hvis du vil have fat i en bestemt person på redaktionen, så kan du finde vores navne og kontaktinformation her.

Hvorfor skriver Globalnyt næsten ikke om Europa og USA?

Globalnyt skriver fortrinsvist om lande og mennesker i verdens fattige lande. Det betyder, at vores artikler for det meste handler om Afrika, Asien, Mellemøsten, Latinamerika og Stillehavsregionen. Det betyder også at der sjældent er artikler om USA, Australien og landene i Europa. Dog beskæftiger vi os med de rige landes udviklingssamarbejde og forhold til fattigere lande.