Ny dansk musikfestival med “velgørenhedstelt”

Redaktionen

Et såkaldt velgørenhedstelt med underholdning og indsamling til 10 danske hjælpeorganisationer bliver opstillet på en ny dansk musikfestival i Jylland i Pinsen.

Den hedder Hangarfestival og adskiller sig bl.a. fra de øvrige ved en aldersgrænse på minimum 18 år, forevisning af ID-kort og en aktiv indsats mod brugen af ecstasy.

Festivalen har indgået samarbejde med velgørenhedsportalen ENGODSAG.DK, skriver portalen i en pressemeddelelse onsdag. Samarbejdets omdrejningspunkt er et “velgørenhedstelt”, der står klar, når Hangarfestival 2005 løber af stablen.

Det sker i Pinsen fra fredag den 13. til søndag den 15. maj på Vandel flyveplads, som ligger 8 km fra Billund og 20 km fra Vejle. Man kan således flyve til Billund lufthavn eller tage toget til Vejle, medmindre man er i bil.

I teltet vil festivalens forventede 10.000 gæster kunne møde 10 af organisationerne fra ENGODSAG.DK – bl.a. Amnesty International og Ibis -, som vil fortælle mere om sig selv, uddele materiale, byde på events m.v.

Derudover har internetvirksomheden ewire sponseret et større antal indsamlingsbøsser, som hænges op ved festivalens barer. Pengene, der bliver lagt i bøsserne fra de besøgende, går ubeskåret til de 10 organisationer, som tager del i samarbejdet.

På hangarfestivalen kan man bl.a. møde: Ian Van Dahl, Burhan G, Infernal, Bombay Rockers, Christine Milton, Peter & de andre Kopier, Le Freak, Cartoons, Dario Von Slotty, Blå Øjne, Fumble, Cargo, Musikk Feat. John Rock, Alia, Alex, Niarn, Majid, Johnny Deluxe, LOC, Günther, George Michael Jam og mange flere.

Der reklameres med “super gode toilet og badeforhold, ingen mudder, masser af events, konkurrencer, turneringer osv…. der er også et stort single-område, som laves i samarbejde med Dating.dk”.

Man kan købe billet nu via ENGODSAG.DK. Prisen er 595 kr. for en 3-dages billet, der giver fuld adgang til hele festivalen. Af de 595 kr. doneres 80 kr. ubeskåret til organisationerne bag ENGODSAG.DK.

ENGODSAG.DK om ENGODSAG.DK

ENGODSAG.DK er en velgørenhedsportal, hvor 60 hjælpeorganisationer samarbejder omkring at rejse midler via e-handel. Det er 220 internet-butikker, der donerer penge, når forbrugerne starter deres internethandel via www.engodsag.dk

Yderligere oplysninger og billetsalg på www.hangarfestival.dk

Kontaktpersoner:
Jonathan Løw, ENGODSAG.DK Tlf.: 61 69 81 11

Jesper Buch, Hangarfestival 2005 Tlf. : 28 87 85 02