Østjysk pris til engodsag.dk

Redaktionen

Århus Festuge, bryggeriet Ceres og Århus Stiftstidende har stiftet en ny pris, som gives til personer eller virksomheder, der formår at sætte Østjylland på landkortet ved hjælp af nyskabende idéer.

Hjemmesiden www.engodsag.dk blev lørdag første modtager af prisen, der har fået navnet Årets Boble Pris. Med prisen følger 25.000 kr. samt et års forbrug af øl.

Prisen blev overrakt af borgmester i Århus, Nicolai Wammen (S), som bl.a. sagde:

– Jonathan Løw og Mads Ellegaard har som de første modtaget den nystiftende pris, Årets Boble, for deres unikke måde at tænke e-handel og velgørenhed sammen på.
Prisen er tænkt som et skulderklap. Ikke en tak for lang og trofast tjeneste men som en anerkendelse til de unge og talentfulde.

Prismodtagerne sagde i deres takketale:

– Vi er utrolig glade for prisen. Vi gør velgørenhed til en del af hverdagen. Som regel er det jo ellers noget, man gør af medlidenhed. Med engodsag.dk bliver det til livsstil. Når først du har hentet programmet fra vores hjemmeside, så skal du ikke tænke over det mere. Du ved bare, at du er med til at støtte et godt formål, hver gang du handler hos en af de forretninger, der er med i ordningen. Uden at din pris bliver højere af den grund.

Engodsag.dk har også fået e-handelsprisen 2006.

De øvrige kandidater til Bobleprisen 2006 var Innovation Lab, Center for Entrepreneurship, Anders Dahlstrup (ildsjæl bag Studenterhus Århus) og Quafa Rian (studievært)