Danidas blad lancerer særlig EU-blog op til valget søndag den 7. juni

Redaktionen

Danidas månedsblad “Udvikling” har netop lanceret en blog om EUs udviklingsbistand, handelsaftaler m.v. op til valget til Europa-parlamentet, der i Danmark foregår søndag den 7. juni.

Valget er ikke uden betydning, da EU samlet set er verdens største donor af bistand til landene i Den 3. Verden og parlamentet har fået betydeligt større indflydelse.

Hvem bliver de folkevalgte arkitekter bag de næste 5 års europæiske udviklingspolitik? Spørgsmålet besvares, når europæerne nu vælger nyt Europa-parlament i en af verdenshistoriens største valghandlinger, hedder det i en rundsendelse fra “Udvikling”.

På en blog lægger “Udvikling” en skarp bistandsvinkel på EU-stoffet i valgkampens 3 afgørende uger. Her kan man møde kandidater og kampagnestab, lobbyister, aktivister og journalister, embedsfolk, eksperter og vælgerne på gaden.

Udvikling er med i London, når briterne stemmer som de første, og tilbage i København, når danskerne går til valg 3 dage senere.

Bloggen skrives af Udviklings journalist, Mads Mariegaard. Du kan skrive med ved at stille spørgsmål og kommentere indlæg undervejs.

Man kan få besked om nye indlæg på bloggen: Send mail med teksten “tilmeld eu-blog” til [email protected]

Mads Mariegaard har tillige tlf. direkte 33 92 00 52 og mobil 22 13 58 64