Nyhedsjunkie også i ferien? – så kig i “Andres Nyheder”

Forfatter billede

Måske har du ikke lige bemærket det: Vi har en service til dig, der rummer en guldgrube af nyheder fra nu snart 90 organisationer herhjemme så vel som i den store verden. Noget af alt det, vi ikke får med her på nyhedstjenesten, fordi vi vælger ud og i øvrigt ikke kan nå det hele. 

Så er det godt, du selv kan være nyhedsjæger, ikke mindst her i sommerpausen. Det bliver du ved at klikke på menupunktet “Andres Nyheder” i U-landsnyt.dk, nemlig oppe i den nederste bjælke ude til højre. 

Tro os: Giver du dig tid til at snuse rundt på den store u-landssavanne, vil du opdage et skatkammer af nyheder og oplysninger, som bestandigt tikker ind.

Vi vil jo gerne give vore læsere så stor informationssikkerhed som muligt indenfor vort globale emnefelt; derfor dette tilbud.

Og det er gået stærkt. Først var 25-30 NGOer med, så 40, så 50, derpå 60 og nu er vi oppe på 87-88.

Det er mange, men tag ikke fejl. Aktørerne, der bedriver u-landsvirke, er talrige som stjernerne, så det er stadig kun et lille udvalg.

Vi bliver ufortøvet ved med at udbygge denne ekstra service og satser på at skabe større systematik i placeringen ved f.eks. at anbringe de danske organisationer klart adskilt fra de udenlandske.

For med så mange i hus – ordnet alfabetisk – kan listen godt virke lidt uoverskuelig lige nu.

Men prøv alligevel!

med venlig hilsen

Redaktionen