Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Udenrigsministeriet inviterer til Dansk Eksportdag

Tid: Fredag den 8. oktober, kl. 08 – 17

Sted: Tulip Food Company, Tulipvej 1, 8940 Randers SV

Program: www.eksportdag2010.um.dk


Tid: Fredag den 8. oktober, kl. 08 – 17

Sted: Tulip Food Company, Tulipvej 1, 8940 Randers SV

Program: www.eksportdag2010.um.dk

Dansk Eksportdag sætter fokus på, hvordan små og mellemstore virksomheder bedst kommer ud på eksportmarkederne. Udenrigsminister Lene Espersen (K) deltager og giver i en tale sit bud på, hvordan små virksomheder bliver bedre til at få andel i vækstmulighederne.

– Det er afgørende, at mindre virksomheder har gode vilkår, så de hurtigt kommer ud på eksportmarkederne og ikke mister terræn i forhold til andre lande, siger udenrigsministeren forud for Dansk Eksportdag.

Tulips administrerende direktør Flemming Enevoldsen er vært ved konferencen og holder indlæg på dagen.

– Som vært er vi med til af at formidle den viden, mindre danske virksomheder skal bruge for at vokse, og dermed sikre det grundlag, som Danmark skal leve af i fremtiden, siger Flemming N. Enevoldsen.

Foruden Lene Espersen og Flemming Enevoldsen giver nøglepersoner fra danske eksportvirksomheder indlæg på dagen, heriblandt salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport System A/S, managing director Morten Ammentorp Nielsen fra Hounö og director global sourcing Mogens Nyborg Pedersen fra Simens Wind Power A/S.

Deltagende virksomheder har mulighed for at modtage konkret rådgivning fra Eksportrådets sektoreksperter, markedseksperter og eksportforberedelses-konsulenter.

Desuden vil rådgivere fra Danida, Eksportkreditfonden, Industrialiserings-fonden for Udviklingslandene (IFU), Randers Erhvervs- og Udviklingsråd, Connect Denmark, Atradius og Væksthusene være tilstede .

Dansk Eksportdag arrangeres af Eksportrådet i samarbejde med Dansk Erhvervsfremme og Randers Erhvervs- og Udviklingsråd.

Yderligere oplysninger hos:
Anja Solvang, Udenrigsministeriets presseenhed
Tlf. 33 92 17 65 eller 20 89 39 21