MS vil samle danske ressourcer om arbejdet for globalt demokrati

Redaktionen

Mellemfolkeligt Samvirke (MS) vil samle den danske ressourcebase omkring arbejdet for demokrati og inviterer derfor til fyraftensmøde den 13. januar kl. 16 – 18 i de nye MS-nye lokaler på Fælledvej i København.

Mellemfolkeligt Samvirke tog i september i år en historisk beslutning om at blive medlem af Action Aid International. ActionAid er ved at opbygge en federation af lokalt forankrede ActionAid i 50 lande.

ActionAid arbejder med 6 temaer, hvoraf temaet “the right to just and democratic governance” er et både tværgående og enkeltstående indsatsområde.

MS vil få til opgave at spille en særlig rolle i at udvikle føderationens arbejde med dette tema. Vi skal udvikle politikker og strategier, metoder og værktøjer. Vi skal tilbyde faglig vejledning, monitorere og evaluere og vil skal udvikle og gennemføre træning, hedder det i en pressemelding mandag

Og videre:

Dette er en kæmpe, ambitiøs, men også meget spændende udfordring for MS. For at kunne udfylde denne rolle har vi brug for al den viden, erfaring og ekspertise der findes i den danske ressourcebase om emnet demokrati set i en udviklings sammenhæng.

Til gengæld kan vi tilbyde en mulighed for at være med til at påvirke og deltage i den videre udvikling af demokratibegrebet og dennes implementering i rigtig mange lande.

Meld gerne tilbage til Karen Jørgensen [email protected] eller Robin Griggs [email protected] om du kan deltage, og vi vil også meget gerne modtage forslag til personer, som du mener ville være relevante at inkludere i vores demokrati-ressorce-netværk.

Se også omtale af fyraftensmødet i u-landsnyts rubrik “Dansk kalender”

Yderligere oplysninger hos Manja Hoppe Andreasen, Campaign Assistant, tlf.
77 31 00 85

MS flytter 1. januar 2009 til:
Fælledvej 12, 2200 Kbn N
Tlf.: 77 31 00 00