Bill Gates taler om globalisering og IT i København

Redaktionen

Micerosofts grundlægger og stifter af en milliardfond for velgørende arbejde i Den 3. Verden, Bill Gates, gæster København, hvor han tirsdag den 16 november taler på en konference om globaliseringens udfordringer for Danmark, som afvikles af Tanketanken Fremtidens Vækst, skriver dagbladet Børsen onsdag.

Gates tema er udfordringer og muligheder i en global økonomi og forberedelser til fremtidig innovation og produktivitet. På konferencen i Imperial biografen (12.30-15.35) taler også Tænketankens formand, Anders Knutsen, professor Kenneth Rogoff fra Harvard Universitetet og økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K).

Bill Gates taler videre samme dag på Microsofts konference i Bella Center, hvor det handler om, at Gates aldrig selv har været mere optimistisk, når det gælder fremtidens IT.

– Vi er kun ved begyndelsen af realiseringen af computernes potentiale. Vi er på vej ind i en æra, hvor software helt vil ændre alt, hvad vi gør, siger Bill Gates i optakten til sin keynote-optræden på Microsoft konferencen ifølge Børsen.

– Den fortsatte vækst i processor-kraft, i lagring, netværk og grafik gør det muligt at skabe næsten hvad som helst, vi kan forestille os, siger den amerikanske milliardær og IT-guru.