Danida-støttet børne- og ungdomsnetværk i gang for alvor

Redaktionen

Der er tale om et fagligt netværk finansieret af en 3-årig Danida bevilling, som henvender sig til alle organisationer og netværk, der arbejder med børn og unge i u-landene. Medlemskab af netværket er gratis og giver adgang til at præge og deltage i de mange aktiviteter rettet mod organisationernes faglige udvikling.

Melemsorganisationer i Dansk Ungdoms Fællesråd, DUF, er pt. aktive i grupperne om unge frivillige, rettighedsbaseret udvikling og børn og unges deltagelse i udviklingsaktiviteter. Netværket har omkring 1,5 million kr. til faglige aktiviteter, f.eks. kurser og andre udviklingsaktiviteter.

Der er tilknyttet en netværkskoordinator, som medlemsorganisationerne – gratis – kan trække på f.eks. i forbindelse med projektudvikling, evalueringer, skræddersyede organisationsudviklingsforløb og meget meget mere. Koordinatoren hedder Joel Nielsen og sidder på DUF.

Desuden kan DUFs medlemsorganisationer deltage i de mange åbne arrangementer som netværket planlægger i de kommende måneder, og som vil blive bredt annonceret.

Man kan altid kontakte koordinatoren på 39 29 88 88 eller [email protected]. Find mere information om børne- og ungdomsnetværket på hjemmesiden www.BU-net.dk