7,2 mio. kr. – resultatetet af årets Operation Dagsværk overgår forventningerne

Redaktionen

Over 30.000 elever deltog onsdag i årets Operation Dagsværk og indtjente omkring 7,2 mio. kr. i støtte til unge fabriksarbejdere i Mellemamerika, skriver organisationen i en pressemeddelelse onsdag aften.

– Det er enormt dejligt at se, at over 30.000 gymnasieelever i dag vælger at bruge en dag af deres uddannelse på at andre kan få en uddannelse, siger Operation Dagsværks Næstforkvinde, Anne Marie Boesen, og fortsætter:

– Den store opbakning fra eleverne betyder, at vi faktisk kommer til at indsamle 7,2 mio. kroner, hvilket er 700.000 kroner mere, end der er budgetteret med i projektet.

Målet for næste års indsamling vælges på Operation Dagsværks årsmøde sidst i november. Eleverne kan vælge mellem projektforslag i Uganda, Kirgistan, Bolivia og Sydafrika.

Læs meget mere i “Operation Dagsværk regner med, at 30.000 gymnasieelever deltager”, 03.11.04 under Dansk bistand og “Før årets Operation Dagsværk: Truslen fra lavere lønninger i Kina presser Mellemamerikas arbejdere”, 02.11.04, under Nyt fra den 3. Verden.