PH Cafeen viser fattigdomsfilm

Forfatter billede

Mandag d. 14. januar kl. 19.30 kan man se vinder af Danidas Verdensbilledlegat “El Oro Blanco” om en boliviansk families arbejde på en kæmpe saltflage efterfulgt af den amerikanske instruktør Shanta Bloemens film “T-Shirt Travels” om en spirende afrikansk tekstilindustri.

Ved visningen i PH Cafeen på Vesterbro i København deltager instruktørerne bag “El Oro Blanco”, Jacob Rold Christensen og Rune Toldam, der vil fortælle om deres film og svare på spørgsmål fra publikum – se også http://www.mandagsdokumentar.dk

Filmklubben MandagsDokumentar inviterer hver mandag til visninger af dokumentarfilm. På programmet er i denne sæson flere film om u-lande, bl.a. Danidas Verdenbilledlegat-vinderfilm og film fra kampagnen “Why Poverty?”.

MandagsDokumentar viser også film fra lande som Afghanistan, Libanon og Zambia.

Rækken af film fra udviklingslande slutter i denne omgang 15. april med Danidas Verdensbilled-legatvinder “Gartnere og hans 21 blomster” sammen med den anmelderroste og meget seværdige dokumentarfilm “Searching for Sugarman”.

Ved alle visninger vil der være en instruktør, forfatter eller lignende til at deltage i debatten omkring filmene.

MandagsDokumentar er etableret i samarbejde med en række filmfolk og dagbladet Politiken og støttet af Nordisk Film Fonden, Filmkopi, PH cafeen og Det danske Filminstitut.

MandagsDokumentar er en filmklub. Det betyder at man skal være medlem for at få adgang. Kontingent per sæson er 70 kr. (studerende 50 kr.). Billetprisen er 50 kr. per forestilling.

MandagsDokumentar
PH cafeen
Halmtorvet 9A
1700 København V