Operation Dagsværk undersøger processen omkring projektvalget

22891829606_e1de40f84d_k
Rundetaarn hyrede fire gymnasieelever til at fjene tyggegummi på Dagsværkdagen 2015.
Foto: Henrik Greve
Laurits Holdt

Hvert år hiver en stor del af de danske gymnasieelever en dag ud af kalenderen for at arbejde og donere deres løn til et velgørende formål.

I år foregår det 2. november og pengene går denne gang til at skabe bedre muligheder for unge i Guatemala – et projekt som udviklingsorganisationen Oxfam Ibis står for.

De danske udviklingsorganisationer inviteres hvert år til at præsentere et projekt og ud fra de indsendte projekter, vælger Operation Dagsværks stormøde ét.

Denne proces ønsker organisationen nu at evaluere.

”I Operation Dagsværk ønsker vi at evaluere projektvalgsprocessen for at optimere den for projektstillerne,” lyder det fra projektsekretæren Anna Ida Hallggard Jonsson.

”Det ligger os altid på sinde at gøre processen så god som mulig for de organisationer, der stiller projekter til Operation Dagsværk. Derfor håber vi på, at mange vil deltage i vores spørgeskemaundersøgelse”

Spørgeskemaet henvender sig til folk i  organisationer, der har været med til at stille et projekt, folk som har haft beslutningskompetence (ledere og lign.) vedr. projektformulering, og organisationer, der har overvejet at stille et projekt til Operation Dagsværk.

Spørgeskemaet kan besvares fra nu af til d. 15. oktober. Find spørgeskemaet her.