Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Oplevelsesmesse for eventyrlystne danskere

Tillad dig selv at drømme dig til nære og fjerne himmelstrøg med Danmarks bedste rejsearrangører, der giver deres bud på kvalitetsrejser – altså rejser til gode hoteller og spændende destinationer, hvor kultur, gastronomi, velvære, fordybelse og natur spiller en afgørende rolle.

Tid: Lørdag d. 5. marts og søndag d. 6. marts.
Åbningstider: Lørdag kl. 10-18. Søndag kl. 10-17.


Tillad dig selv at drømme dig til nære og fjerne himmelstrøg med Danmarks bedste rejsearrangører, der giver deres bud på kvalitetsrejser – altså rejser til gode hoteller og spændende destinationer, hvor kultur, gastronomi, velvære, fordybelse og natur spiller en afgørende rolle.

Tid: Lørdag d. 5. marts og søndag d. 6. marts.
Åbningstider: Lørdag kl. 10-18. Søndag kl. 10-17.

Sted: Pressen (Politikens gamle Trykkerihal), Rådhuspladsen 37, 1785 Kbn V

Entré:
Voksne: 50 kroner
Gæster med Pluskort 25 kroner.
Børn under 12 år gratis i følge med voksne.

Ud over de mange rejsearrangørers egne tilbud kan du i løbet af weekenden høre spændende forfattere og andre rejsende fortælle om deres favoritrejse-destinationer. Mød bl.a. kunstner og fotograf Charlotte Haslund Christensen og eventyrer og kunstner Simone Aaberg Kærn – der begge er medlem af Kvindelige Eventyrerers Klub.

Vi har omdannet Politikens gamle trykkehal til et sandt virvar af boder og mystik. Dekorationen vil bringe dig tæt på tusind og en nats eventyr og Aladins hule.

Du kan drikke mynthe-te og smage på marokkansk slik i Zia Mounas thesalon. Du kan opleve de seneste tendenser indenfor eventyrrejser, lytte til ekstraordinære foredrag, eller du kan bare flyde rundt og nyde hele scenariet og samle inspiration.

Man kan bl.a. møde disse rejsebureauer på messen:
C&C Travel, InterTravel, Viktors Farmor, Lords Travel, Hekla Travel, Sinex Rejser, Kipling Travel, Four Corners, DaGama Travel, Scandinavian Cruise Center, Travel’s Easy, Rejse Eksperterne, Horisont Rejser, Amisol Travel, Global Contact, Højskolerne, TravelAdvisor, Nyati Safari, Brasilienspeciali-sten, turengårtil.dk, Politikens Boghal, Kulturrejser Europa og Politiken Plus.

PROGRAM

Lørdag 5. marts

Kl. 11 Julia Raavad
Kl. 12 Peter Langdal
Kl. 13 Ole Wøhlers Olsen
Kl. 15 Simone Aaberg Kærn
Kl. 16 Jan Cirkola

Søndag 6. marts

Kl. 11 Jens Nauntofte
Kl. 12 Pierre Dørge
Kl. 13 Charlotte Haslund-Christensen
Kl. 15 Carsten Jensen
(Med forbehold for ændringer)

Foredragsholdere på messen

Charlotte Haslund Christensen – Med fotografen på eventyr
Hun har i mange år været medlem af Kvindelige Eventyrerers Klub. Hun er kunstner og fotografi er hendes primære værktøj. Hun har haft udstillinger over det meste af verden bl.a. i New York, Paris, Warszawa, Helsinki og Venedig.

Simone Aaberg Kærn – Luft under vingerne
Det er jo ikke hvem som helst, der tager en 40 år gammel Piper Colt og flyver fra Lille Skensved til Kabul. Det gjorde denne kvindelige eventyrer i 2002. I 1997 blev hun årets kunstner i Danmark og i 2010 lavede hun statsminister-portrættet af Anders Fogh Rasmussen. Hun er Aerofeminist, tidligere Bz’er og en af de største personligheder på den danske kunstscene, med udstillinger over hele verden.

Jan Cirkola møder Carsten Niebuhr
Verden er gjort af historier, ikke af atomer.

Historiefortælleren Jan Cirkola fra Bornholm har med ildhu kastet sig over geografens Carsten Niebuhrs eventyrlige ekspedition mellem 1761-67.
– Den opdagelsesrejsende geograf Carsten Niebuhr sover på et loft i Persien, men bliver vækket ved at hans hest styrter gennem loftet og lander oven på en flok armeniere i rummet nedenunder.
– Den danske Kong Frederik d. 5. gennemtæver i fuldskab sin hofmarskal, Moltke, men får bondeanger og må trøste sig med en luder.
Jan Cirkola er en gudbenådet historiefortæller. Han arbejder med parallelle historier der vender op og ned på tid og sted, En blanding af et hørespil og Stand-up for voksne.

Peter Langdal – Den Ekstraordinære Oplevelse
At rejse er at opleve – vi søger alle det anderledes og lærerige, men hvordan ved vi hvornår vi er midt i selve den ekstraordinære oplevelse.
Teaterdirektør Peter Langdal fra Betty Nansen Teatret har altid levet og åndet for netop det der er ud over det sædvanlige. Hør ham fortælle om hvordan han genkender det i sit arbejde og når han arbejder.