Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Årsmøde i Projektrådgivningen

Tid: Lørdag d. 9. april kl. 10.30 – 18.00

Sted: First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense.


Tid: Lørdag d. 9. april kl. 10.30 – 18.00

Sted: First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense.

Deltagelse i Årsmødet er gratis. Efter mødet er arrangeret årsmødemiddag. Denne koster 100 kroner pr. person inkl. en øl/vand/vin (vi slår ca. halv skade). Kontant afregning ved indskrivningen – husk kontanter. Øvrig forplejning på Årsmødet er gratis, øl/vand/vin dog for egen regning.

Projektrådgivningen med sæde i Århus er paraply for over 200 mindre og mellemstore NGOer med tilknytning til u-landsarbejdet.

På Projektrådgivningens Årsmøde skal der vælges fire nye medlemmer til Styregruppen. Det er vores erfaring, at folk ofte får lyst til at stille op under selve Årsmødet, men opgiver det fordi de ikke har drøftet det med deres organisation forinden.

Derfor kommer her en opfordring til at overveje det inden mødet. Har Jeres organisation allerede nu en kandidat, der er interesseret, er I også velkomne til at indsende en kort beskrivelse af vedkommende (senest d. 31. marts) til [email protected], så opstillingen kan nå at blive trykt på valglisten som udsendes til deltagerne forud for Årsmødet.

Styregruppens opgaver består bl.a. af den strategiske ledelse af Projektrådgivningens arbejde, dels med at understøtte og repræsentere medlemsforeningernes synspunkter og interesser udad til.

Styregruppen holder ca. otte faste møder årligt. Hertil kommer deltagelse i fyraftensmøder, møder i Udenrigsministeriet og faglige fora, interne møder i sekretariatet m.v.

Læs mere om Projektrådgivningens styregruppe her.

Øvrige temaer på Årsmødet:

• Styregruppens beretning om det forgangne års arbejde – både i Styregruppen, i Projektrådgivningens sekretariat og i forhold til det øvrige bistandsmiljø.
• Diskussion af Styregruppens handlingsplan og mandat for det kommende år, som bl.a. er en udmøntning af den nye strategi vedtaget på årsmødet i 2010.
• Præsentation af de vigtigste aktiviteter og resultater for Projektrådgivningen i det forløbne år.
• Fremlæggelse af regnskab for 2010 og budget for 2011.
Uddeling af Projektrådgivningens Initiativpris 2011. (husk nomineringsforslag inden den 22. marts).
• Nyvalg til Styregruppen: Fire medlemmer er på valg i år. Vi opfordrer alle medlemsorganisationer til at overveje, om I har en engageret kandidat, som vil gå ind i arbejdet.

På Årsmødet kan du stille spørgsmål om det, du måtte interessere dig særligt for, om det du undrer dig over, eller hvorfor dette eller hint er blevet besluttet. På Årsmødet kan du selvfølgelig også netværke med folk fra andre organisationer.

Årsmødemiddag

Efter det formelle Årsmøde fortsætter vi med en fælles middag kl. 18.15-20.00 på First Hotel Grand i Odense. Det er en god lejlighed til at fordøje Årsmødet under afslappede forhold og i godt selskab. Bliv derfor til middagen og styrk dit netværk med andre ildsjæle i u-landsmiljøet.

Mød op for at påvirke, medvirke, mødes, udveksle idéer, vise sammenhold og styrke – og for at hygge og lære. Mød også op for at møde dem I kender, eller for at komme til at kende dem der kommer.

Tilmelding

Tilmeld dig årsmødet her – bemærk venligst, at du skal tilmelde dig både årsmødet og middag (hvis du ønsker at spise middag).