Tid: 24/11/2016 15:30 til 24/11/2016 17:30

Sted: Asia House, Indiakaj 16, Den gamle Frihavn, Østerbro, København

Arrangør: N/A

Bag om scenen på årets u-landskalender

Projektet giver børn i en forstad en bedre skole ved at nedbringe antallet af elever i klasserne, uddanne lærerne, så der bliver mere leg og kreativitet i undervisningen, samt sikre, at de mest udsatte børn får en tryg barndom.

SOS Børnebyerne i Tanzania søger at skabe trygge rammer for forældre og udsatte børn. NGOens projekter i Tanzania giver børnene et kærligt hjem i SOS Børnebyerne og styrker børns muligheder og rettigheder, hedder det.

Lene Godiksen, programansvarlig i SOS Børnebyerne, vil fortælle generelt om SOS Børnebyernes arbejde og specifikt om projektet i Dar es Salaam, som finansieres af Børnenes U-landskalender og som også bringer viden om Tanzania ud på danske skoler.

Oplægget bliver en blanding af anekdoter om, hvad man gør, når afrikanske børn bliver bange for den bamse de skal filmes med og når virkeligheden bliver for kompliceret til TV.

Der bliver også givet et kritisk blik på stereotyper i formidlingen om Afrika og vist smagsprøver på SOS Børnebyernes formidling.

Der serveres en forfriskning.

Tilmelding kan foretages her eller ved at sende en e-mail til Hanne Grane Engel: [email protected]. Fristen for tilmelding er 20. november 2016.

Deltagelse koster kr. 100,- som bedes indbetalt på konto 2150 8350007263.

Invitation om arrangementet i pdf kan downloades her.