Tid: 20/09/2017 17:00 til 20/09/2017 19:00

Sted: Nørrebrogade 52C 2 tv, København N

Arrangør: N/A

Infomøde: Bliv aktivist i en af Afrika Kontakts projektgrupper

Interesseret i kampagne, politik og lobbyarbejde? Så holder vi møde om dette den 21.9 kl. 17-19. Læs mere og tilmeld dig på Facebook

I Afrika Kontakt er det aktivisterne, der bærer og udvikler bevægelsen. Derfor har du som aktivist rig mulighed for at få indflydelse og praktisk erfaring med projektarbejde i samarbejde græsrødder i en række afrikanske lande. Som aktiv i en projektgruppe kan du få erfaring med:

OM PROJEKTGRUPPERNE

Lige nu har vi projektpartnere i følgende lande: Sydafrika, Zimbabwe, Swaziland, Mozambique, Uganda og Vestsahara. Desuden har vi to større projekter med internationale bevægelser: Et klimaprojekt med fokus på klimaretfærdighed og afrikanske småbønders kamp for bæredygtige landbrugsmetoder, og et projekt med den globale småfiskerbevægelse World Forum of Fishers peoples (WFFP). Nogle projekter er nystartede og andre bygger på mange års partnerskaber. Dermed er der mulighed for at indgå i forskellige stadier af projektsamarbejdet og udviklingen af nye initiativer.

Afrika Kontakts projektarbejde er inde i en rivende udvikling, hvor vi som danske aktivister ønsker at spille en langt større rolle i vores partnerskaber i det globale syd. Vi er derfor ved at udvikle mindre og kortere partnerskaber, med et mere klart politisk sigte. Samtidig arbejder vi med at finde flere midler uden for Danmark. Har du lyst til at være med til at finde nye partnere og fundingmuligheder, eller være med til fortsat at styrke samarbejdet med mangeårige projektpartnere, så er vores projektgrupper stedet for dig.

TILMELDING: Tilmelding er nødvendigt og sker til [email protected]

Til vores informationsmøde onsdag den 20. september kommer både nye og erfarne aktivister fra Afrika Kontakt og fortæller mere om, hvordan vi arbejder, og hvad man kan lave som aktivist i en projektgruppe. Så kom og hør mere om dine muligheder og mød ligesindede aktivister.

OM AFRIKA KONTAKT

Vores projektarbejde er defineret i vores fælles strategi. Læs vores strategi her.

Du kan læse mere om vores arbejde og arbejdsgrupperne her