Tid: 10/01/2018 13:00 til 10/01/2018 13:00

Sted: Christiansborg, Provianhuset

Arrangør: N/A

Lanceringen af  “World Watch List 2018” 

Forfølgelsen af kristne er taget til i styrke og omfang. Folkemord og andre overgreb tvinger i stigende grad kristne rundt om i verden til at flygte til Vesten. Kirken står derfor i visse områder over for total udslettelse.

Åbne Døre har i 60 år arbejdet for kristnes tros- og religionsfrihed. I dag har vi projekter i over 60 lande, hvor vi støtter de lokale kirker og kristne i deres kamp for at leve som kristne i særdeles fjendtlige områder. 

Hvert år udgiver Åbne Døre World Watch List, der er Åbne Døres årlige kortlægning og rapportering af omfanget af kristenforfølgelser i verden.  Listen udarbejdes på baggrund af rapportering fra vores medarbejdere i felten og tætte samarbejdspartnere.

Du inviteres hermed til lanceringen af Åbne Døres World Watch List 2018 på Christiansborg d. 10. januar klokken 13.00 i Provianthuset. 

I år vil vi præsentere dette års rangering samt de særlige tendenser, som ligger bag, og som forklarer, hvorfor vi mener, at kristnes tros- og religionsfrihed er under pres. 

Udover fremlæggelsen af Words Watch List 2018 vil der være oplæg fra øvrige deltagere: 

Naser Khader (K), MF, Udenrigspolitiskordfører. ”Hvordan kvalificerer vi regeringsgrundlaget prioritet om at beskytte kristne minoriteter.”

Franz-Michael Skjoldhøj Mellbin, Danmarks Ambassadør for tros- og religionsfrihed. ”Hvilke konkrete initiativer man vil tage bilateralt i EU- og FN-regi for at imødegå forfølgelse af kristne minoriteter.”

Daniel Toft Jakobsen (S), MF, Formand for tværpolitisk netværk for tros- og religionsfrihed ”Hvad burde regeringen gøre yderligere, og hvad vil du arbejde for vil komme til at ske under denne og kommende regeringer.”

Tilmelding

Arrangementet kræver tilmelding. Tilmeld dig her www.bit.ly/WWL2018

Arrangør

Åbne Døre Danmark, Tomsagervej 3, 8230 Åbyhøj. www.forfulgt.dk