Tid: 20/09/2018 18:00 til 20/09/2018 18:00

Sted: Helsingør og omegn

Arrangør: N/A

Dining with a Dane – i Helsingør

Har du lyst til at møde unge mennesker fra hele verden?

Er du nysgerrig efter at få indblik i andre kulturer og give indblik i din egen?

Taler du engelsk?

Bor du i Helsingør eller omegn?

Kunne du – og måske din familie eller dine venner – tænke jer at være vært for en aften for 2-3 studerende fra Den Internationale Højskole?

Så er ’Dining with a Dane’ måske lige noget for jer!

Hvert år kommer omkring 200 internationale elever til Helsingør. De opholder sig som regel et halvt år på Den Internationale Højskole, der også er kendt som The International People’s College (IPC) og ligger på Montebello Allé.

Her gennemlever unge mennesker en fantastisk tid på en dansk folkehøjskole med engelsk som hovedsprog. De lærer mennesker at kende, der kommer fra fjerne lande, men ofte tager de tilbage uden ret meget indtryk af, hvordan vi lever og hvad det er, vi f.eks. er optaget af i Helsingør, hvor de har boet det sidste halve år.

Gennem en årrække har skolen haft en lille gruppe kontaktfamilier, som elever selv har kunnet tage kontakt med. Det har nogle elever benyttet sig af og det er der både kommet inspirerende samvær og varige venskaber ud af. Så for at bringe de gode erfaringer ud til flere har vi etableret et lille udvalg, der vil arbejde med forskellige udvekslingsaktiviteter mellem lokale borgere og IPC-elever i regi af ”IPCElsinore Exchange Club” (IPC-EEC).

Vi kalder begivenheden for ”Dining with a Dane” og den vil finde sted torsdag den 20.september kl. 18 og består i, at I inviterer 2-3 IPC-elever, der kommer hjem til jer og spiser en hverdagsmiddag sammen med jer og med mulighed for at drøfte stort og småt.

Efterfølgende vil I blive inviteret til at besøge Den Internationale Højskole på en genvisit. Har du/I lyst til at være vært for en aften den 20.september, må I meget gerne sende en mail til [email protected] snarest muligt og senest 26.august. Så vil I blive kontaktet af højskolen.

Tilbage til oversigten