Tid: 08/09/2018 08:30 til 08/09/2018 19:45

Sted: Diakon Højskolen, Lyseng Allé 15, 8270 Højbjerg

Arrangør: N/A

Årsmøde i Mission Afrika

Hvert år i september afholder Mission Afrika Års- og repræsentantskabsmøde. Det er en festlig dag, hvor venner, støtter, medlemmer, medarbejdere i genbrug, tidligere missionærer og sekretariatet mødes for at høre nyt og nyde fællesskabet omkring den fælles sag. (Se program og info længere nede på siden).

Der er dog også en officiel del. Repræsentantskabet er nemlig Mission Afrikas øverste myndighed.

En gang om året indkaldes og afholdes et ordinært repræsentantskabsmøde. Forslag, der ønskes optaget på dagsordenen, skal være bestyrelsen i hænde senest den 15. maj og skal være underskrevet af mindst ti navngivne, tale- og stemmeberettigede medlemmer af repræsentantskabet.

På sammen måde skal kandidatforslag til bestyrelsen indsendes skriftligt til Mission Afrikas sekretariat senest den 15. maj, og kandidatlisten skal være tiltrådt af mindst ti navngivne, tale- og stemmeberettigede medlemmer af repræsentantskabet, som allerede har indbetalt årskontingent for indeværende år. Samme person kan kun være stiller for én kandidat.

Har du ikke mulighed for at deltage i Mission Afrikas repræsentantskabsmøde den 8. september 2018, kan du videregive din stemme til en anden.

Se programmet og tilmeld dig her

Tilbage til oversigten