Tid: 07/02/2019 18:00 til 07/02/2019 18:00

Sted: Helsingør og omegen

Arrangør: N/A

Mød og spis et måltid med unge højskoleelever fra hele verden (Helsingør)

Har du lyst til at møde unge mennesker fra hele Verden? Er du nysgerrig efter at få indblik i andre kulturer og give indblik i din egen? Taler du engelsk og bor du i Helsingør eller omegn? Så er ’Dining with a Dane’ måske lige noget for jer!

Hvert semester kommer omkring 100 elever fra cirka 30 lande til Helsingør for et ophold på Den Internationale Højskole, der også er kendt som The International People’s College (IPC) og ligger på Montebello Allé. Her gennemlever de en fantastisk tid på en dansk folkehøjskole med engelsk som hovedsprog. De lærer mennesker at kende fra hele verden, men ofte tager de tilbage uden ret meget indtryk af, hvordan folk i Helsingør lever og hvad de er optaget af.

Derfor arrangerede vi “Dining with a Dane” for første gang i efteråret 2018, hvor IPC’s 100 elever kom ud på besøg i Helsingør og omegn – vel at mærke på den samme aften! Den Internationale Højskole fik rigtig mange gode tilbagemeldinger fra både elever og værter, der havde haft en uforglemmelig aften.

Et nyt hold studerende er ankommet til højskolen, og de vil rigtig gerne møde lokale i Helsingør og få indblik i, hvordan danskerne lever. Derfor arrangerer højskolen igen ”Dining with a Dane” d. 7. februar 2019.

“Dining with a Dane” består i, at lokale inviterer grupper på 3 IPC-elever hjem for at spise en hverdagsmiddag med mulighed for at drøfte stort og småt. Efterfølgende bliver alle værter inviteret på en genvisit til højskolen.

Tilmelding og information

Har du/I lyst til at være vært for en aften den 7. februar kl. 18.00 må I meget gerne sende en mail med jeres kontaktoplysninger til [email protected] snarest muligt og senest den 30. januar. Brug den samme mail – [email protected] – hvis I ønsker yderligere oplysninger.