Tid: 02/05/2019 15:00 til 02/05/2019 17:00

Sted: Danida Fellowship Centre, Hostrupsvej 22, 1950 Frederiksberg

Arrangør: N/A

Afskedsreception for Anne Christensen, direktør for Danida Fellowship Centre

Efter 22 år som direktør for Danida Fellowship Centre har Anne Christensen valgt at træde tilbage.

For at takke Anne for hendes store indsats inviterer vi til afskedsreception torsdag den 2. maj kl. 15:00 – 17:00 på Hostrupsvej 22, 1950 Frederiksberg C.

I løbet af de mange år med Anne ved roret har Danida Fellowship Centre organiseret og stået i spidsen for mere end 2 500 læringsprogrammer, der har understøttet kapacitetsudvikling for Danidas programmer og Myndighedssamarbejdet i udviklings- og vækstlande. Desuden har Danida Fellowship Centre administreret mere end 380 forskningsprojekter i samarbejde mellem danske universiteter og nationale forskningsinstitutioner og universiteter i de samme lande. Sidste skud på stammen i centrets portefølje er Danida Alumni Network, som samler tidligere fellows i et globalt alumne netværk fra flere end 90 lande og støtter op om Danmark’s public diplomacy.

Centret på Frederiksberg er i flere omgange blevet ramt af nedskæringer i og omlægninger af den danske udviklingsbistand, og der har været tidspunkter, hvor de fleste troede, at centret måtte lukke. Men Danida Fellowship Centre har vist sig sejlivet og Anne Christensen har som driftssikker direktør været i stand til at gribe nye muligheder, vende nedture til opture og sikre trygge rammer omkring tusinder af udenlandske Danida fellows ophold i Danmark. Læs mere om Anne Christensens tid på Danida Fellowship Centre her. P

Danida Fellowship Centres nye direktør er Danmarks nuværende ambassadør i Burkina Faso Ulla Næsby Tawiah, som tiltræder 1. august 2019.

Vi håber at se jer den 2 maj. Facebook-event her.