Tid: 28/01/2021 17:00 til 28/01/2021 18:30

Sted: Oxfam IBIS Webinar, Zoom

Arrangør: N/A

Ulighedsvirus: global ulighed og coronakrisen

her.

Derfor vil vi også mødes online til en samtale om, hvordan det står til med den globale ulighed under coronakrisen og hvad der skal til for, at vi får en mere retfærdig og bæredygtig økonomi.

Til webinaret vil Antonia Wanjiku Musunga, der er National Koordinator for Kenya Fight Inequality Alliance, indledningsvist tale om, hvordan coronakrisen påvirker uligheden i Kenya og hendes arbejde. Denne tale vil blive efterfulgt at Max Lawson, Head of Inequality Policy i Oxfam, der vil præsentere de vigtigste resultater fra Oxfams årlige ulighedsrapport, som han er medforfatter af.

Herefter vil der være en samtale imellem Daniel Toft, udviklingsordfører for Socialdemokratiet, Birthe Larsen, lektor i økonomi og akademisk direktør for ulighedsplatformen på CBS og Kristian Weise, Oxfam IBIS’ generalsekretær. Samtalen vil handle om den globale ulighed som coronakrisen har forværret og gjort endnu mere synlig, om hvordan vi kan indrette vores samfund mere socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt efter krisen og hvordan en dansk udviklingspolitik kan understøtte dette. Oxfam IBIS’ politiske chef Trine Pertou Mach vil introducere emnet og bringe os sikkert igennem arrangementet.

Tilmelding her.

Tilbage til oversigten