Tid: 08/03/2021 14:00 til 08/03/2021 15:00

Sted: Online

Arrangør: N/A

Globale kvinder i topledelse – fra Østafrika til Vesterbro (webinar)

I anledning af kvindernes internationale kampdag 2021 sætter Dansk Industri og Folkekirkens Nødhjælp en række danske og internationale topledere i stævne for at tage temperaturen på ligestillingen på chefgange og i bestyrelser på tværs af brancher og grænser.

Hvilke personlige valg og erfaringer har topcheferne gjort sig, hvorfor er mangfoldighed i ledelse vigtig, og hvad skal der til for at få mere diversitet og flere kvinder helt i top både globalt og i Danmark?

Det vil være blandt spørgsmålene, som topchefer fra Etiopien, Kenya og Danmark diskuterer, når vi inviterer til virtuel eftermiddagskaffe med blandt andre: 

Dr. Eleni Gabre-Madhin, Stifter og Chief Happiness Officer for den etiopiske agri-tech og start-up inkubator, Bluemoon. Top 50 Disruptor 2020 med meget mere.

Phyllis Wakiaga, administrerende direktør for Kenyas industrisammenslutning, Kenya Association of Manufacturers. Udnævnt til en af de 100 mest indflydelsesrige med afrikansk baggrund i 2019.

Susanne Mørch Koch, administrerende direktør, Tivoli og medlem af Women on Board, DI’s database for kvindelige bestyrelseskandidater.

Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp og formand for bestyrelsen i ACT Alliancen.

Thomas Bustrup, international direktør og COO, Dansk Industri.

Journalist Lotte Folke styrer slagets gang.

Arrangementet foregår på engelsk den 8. marts kl. 14.00 – 15.00 og vil blive livestreamet fra Industriens Hus. Du kan stille spørgsmål til deltagerne undervejs.

Tilmelding