Tid: 03/06/2021 15:00 til 03/06/2021 16:30

Sted: Online

Arrangør: N/A

Webinar: UNmute Civil Society

Webinaret går forud for High Level Political Forum (HLPF) 2021, der løber fra den 6.-16. juli, og i år kaster lys på den bæredygtige og modstandsdygtige genopretning og udvikling af samfund efter COVID-19-pandemien. 

Webinaret den 3. juni fokuser på inklusionen af civilsamfundet i FN-møder i den første del af 2021, hvor civilsamfundsorganisationer på tværs af lande og interessefelter er inviteret til dialog om hvilke barrierer og udfordringer, de har erfaret ved afholdelsen af FN-møder. På webinaret vil vi dele ’best practices’ og fordele for civilsamfundet ved den virtuelle omstilling samt anbefalinger og konkrete bud på løsninger på problemstillingen.  

Se programmet her

Tilmeld dig til webinaret her

Webinar-serien Unmute civil society er et samarbejde mellem Globalt Fokus, Forus, CIVICUS, TAP, CAN Together 2030, ISHR, SID, A4SD, Action Aid og MGoS Coordination Mechanism. 

Formålet med webinar-serien er at sætte fokus på bedre inklusion af civilsamfundet i FN i lyset af COVID-19, hvor den virtuelle afholdelse af møder har udfordret inddragelsen af civilsamfundsorganisationer i FN-processer.