Tid: 15/10/2021 18:30 til 15/10/2021 18:30

Sted: IMS, Nørregade 18, 1165 København K

Arrangør: N/A

Kulturnatten hos IMS: Journalistik og ytringsfrihed i verdens brændpunkter

Pressefrihed er under stigende pres i hele verden. IMS kæmper for pressefrihed og støtter uafhængige medier i mere end 30 lande.

På Kulturnatten åbner vi dørene og inviterer til spændende talks om vigtigheden af troværdig journalistik, en gribende dokumentarfilm, en god bar og selvfølgelig en masse IMS-medarbejdere, der er klar til at fortælle meget mere om vores arbejde.

Kl. 18.30 vil TV2-korrespondent Rasmus Tantholdt til at dele erfaringer fra verdens brændpunkter, hvor journalistisk dækning er afgørende.

Kl. 20.00 giver journalist og dokumentarist Nagieb Khaja en beretning fra sin seneste tur til Afghanistan under Talibans overtagelse af landet.

Kl. 21.30 viser vi den IMS-støttede dokumentarfilm ‘The Last Shelter’, vinderen af hovedprisen på CPH:DOX 2021, der sætter fokus på de svære dilemmaer som migranter i Mali står i.

OBS: arrangementet kræver Kulturpas. Da vi har et begrænset antal pladser til talks og filmfremvisning, vil vi anbefale at komme i god tid. Læs mere her.

HVEM ER IMS?
IMS er Nordens største medieudviklingsorganisation med hovedsæde i København. Som nonprofitorganisation har vi i to årtier har støttet uafhængige medier, hvor de er i størst risiko. Vi bygger partnerskaber for at hjælpe journalister med at dække historier, der er vigtige for offentligheden. Vi presser på for kvalitetsjournalistik, udfordrer undertrykkende love og beskytter mediefolk, så de kan udføre deres job. Gennem alliancer og innovation støtter vi den frie presse, så medier kan bidrage til at skabe stabile, demokratiske samfund.

KULTURNATTEN
Læs mere om Kulturnatten og find ud af, hvor du kan købe Kulturpas på www.kulturnatten.dk.