Tid: 02/12/2021 09:00 til 02/12/2021 16:15

Sted: Sted: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Arrangør: N/A

Hvordan møder du flygtninge med traumer?

Konferencen sætter spot på virksomme metoder i arbejdet med udsatte og traumatiserede børn og familier som MindSpring, Neurosekventiel Tilgang (NMT) og peer-to-peer. Flere oplæg vil være på engelsk.

Vold, tortur, flugt og tab. Det er voldsomme og skræmmende historier, nogle af de familier med minoritetsbaggrund, vi møder her i Danmark, har med i bagagen. Som fagperson eller frivillig kan det være svært at forstå og forholde sig til. Men vi bliver nødt til at se det for at kunne forstå det og for at kunne hjælpe familierne med de udfordringer, sådan en bagage giver.

Vil du have et indblik i forskellige metoder, der kan gøre en forskel for dit arbejde med borgere påvirket af traumer? 

Tag med til konference 2. december. Vi har inviteret både internationale og danske eksperter på scenen. Vi vil udfolde særlige metoder og dele vores egne erfaringer. Og så afslører forskere fra Region Hovedstadens Psykiatri resultatet af den seneste forskning i den særlige peer-to-peer-model MindSpring. Endvidere præsenterer Professor Dr. Marit Sijbrandij fra Vrije Universitet i Amsterdam resultaterne af et arbejde med syriske flygtninge, hvor WHO-programmet Management Plus (PM+) er anvendt.

Konferencens hovedtaler er Dr. Bruce Perry, leder af The Neurosequential Network and Senior Fellow of The ChildTrauma Academy (USA).

Pris: 1.500 kr. Tilmeld dig her.

Læs mere her.