Tid: 03/11/2021 17:15 til 03/11/2021 17:30

Sted: Online – zoom

Arrangør: N/A

Overrækkelse af Danida Alumne-prisen 2021

Det er med stor glæde og stolthed at Danida Fellowship Centre i år tildeler Danida Alumne-prisen til Dr. Olman Segura-Bonilla fra Costa Rica. 

Prisoverrækkelsen finder sted den 3. november kl. 17.15-17.30 i Costa Rica, hvorfra man kan følge med online.  

Deltag fra Zoom via linket her

Se Live Stream fra Costa Rica her 

Den festlige begivenhed er åben og gratis for alle at deltage i. 

Baggrunden for prisen: Bidrag til den grønne omstilling i Costa Rica

Dr Olman-Segura Bonilla er valgt som dette års prismodtager ud fra hans bidrag til Costa Rica’s grønne omstilling.

I sin ph.d.-afhandling fra Aalborg Universitet udarbejdede Segura-Bonilla koncepter, som har kickstartet og er blevet en essentiel del af Costa Rica’s klima strategi for at reducere CO2 udledning. Hans innovative tankegang og evne til at skabe ny viden og implementere denne viden har været med til at gøre Costa Rica til et forgangsland inden for den grønne omstilling. Hans interesse for bæredygtig udvikling har også været med til at gøre Costa Rica til et forgangsland på økoturisme.

Dr. Olman Segura-Bonilla fik sin Ph.d. i 2000 som Danida-stipendiat ved Aalborg Universitet, hvor han deltog i forskningsprojektet Sustainable Development Strategies for Central America under Danidas Enhancing Research Capacity, ENRECA-program.  

En festlig prisoverrækkelse i Costa Rica og online

Vi håber at Danida Fellowship Centres partnere, alumner og venner fra hele verden vil deltage i den festlige prisoverrækkelse der transmitteres online. 

Flemming Møller Mortensen, Danmarks Udviklingsminister vil sende en videohilsen til Dr. Olman Segura- Bonilla og Margrethe Holm Andersen, Bestyrelsesforkvinde for Danida Fellowship Centre, vil holde motivationstalen online til Dr. Olman Segura-Bonilla. Sidste års alumneprisvinder Peter Rock Okwoko fra Uganda vil være tilstede i Costa Rica til at overrække prisen. Peter Okwoko er også fra Aalborg Universitet, hvorfra han har en Masters of Science i ”Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship”, 2017.