Tid: 23/11/2021 12:30 til 23/11/2021 15:30

Sted: Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 3. sal 1564 København V

Arrangør: Globalt Fokus

Strengthening democratic principles and accountability of institutions and actors in power

Vær med når Globalt Fokus sætter fokus på demokrati og menneskerettigheder i den udviklingspolitiske strategi

I løbet af de næste måneder afholder Globalt Fokus fire workshops for at sætte fokus på demokrati og menneskerettigheder, som er fundamentet i den nye udviklingspolitiske strategi ”Fælles om verden”.

Med strategien placeres demokrati og menneskerettigheder helt centralt i dansk udviklingspolitik. Strategien fastsætter dog ikke konkrete målsætninger for arbejdet med demokrati og menneskerettigheder, som vi ser det i strategiens to andre søjler 1) Vi skaber håb og 2) Klima, natur og miljø. Gennem de fire tematiske workshops vil Globalt Fokus ændre på dette. Til hver workshop vil vi fokusere på et tema inden for demokrati og menneskerettigheder, og vi vil i fællesskab udvikle målsætninger og delmålsætninger.

Ved at udarbejde målsætninger for demokrati og menneskerettigheder, vil Globalt Fokus stille skarpt på, hvordan dansk udviklingspolitik forbliver ambitiøs, og hvordan engagementet på området videreudvikles i løbet af strategiperioden.

Alle fire workshops er åbne for alle interesserede, og vi håber at se folk fra hele sektoren. Arbejdssproget vil være engelsk.

Du kan læse mere om workshoppen og tilmelde dig her.