Tid: 28/11/2023 19:30 til 28/11/2023 21:30

Sted: Humlebæk

Arrangør: Louisiana

Louisiana Live: Kolonierne i kunsten

Tirsdag den 28. november klokken 19.30 har Louisiana LIVE besøg af kunstneren Jeanette Ehlers og skuespiller og manuskriptforfatter Anna Neye til en samtale under overskriften KOLONIERNE I KUNSTEN.

I særdeleshed har kunstnere insisteret på, at danmarkshistorien må omskrives med flere, andre og før hengemte stemmer. Med bl.a. udstillingen Say it Loud (2014) og skulpturen I am Queen Mary (2018) har kunstner Jeannette Ehlers i årevis gjort op med den danske historieskrivning, og med filmen Viften (2023) har skuespiller og manuskriptforfatter Anna Neye også genfortalt kolonihistorien med absurditet og komik.

Det koster 20 kroner (ekskl. indgang til museet) at deltage i arrangementet. Vil du læse mere eller reservere billet, så gør du det lige her.

På det moderne kunstmuseum kan du ligeledes opleve den dominikansk-amerikanske kunstner Firelei Baéz, der gennem malerier kredser om, hvordan kultur og identitet formes af de historier, der fortælles. Hvordan er det at udfordre nogle af danmarkshistoriens mørkeste kapitler gennem film, skulptur og maleri og skabe historien på ny?