Bestyrelsesprofil fylder rundt

Bestyrelsesmedlem i Foreningen Globalnyt fylder 60.


Foto: Privat
Sven Johannesen

Lotte Dahlmann blev valgt ind i Globalnyts bestyrelse i april 2020, hvor hun i flere år har været næstforperson. I bestyrelsen har hun især forestået Globalnyts strategiske og journalistiske udvikling og er drivende i at positionere Globalnyt i den bredere politiske verden.

”Lotte udviser altid et stort drive og en stor iderigdom i Globalnyts mediemæssige og journalistiske udvikling. Lottes dybe journalistiske faglighed og pressemæssige professionalisme og erfaring giver samtidig et fint afsæt for samtænkning med redaktionen, hvilket gennem årene har bragt nye vinkler og tillægsværdi til Globalnyts redaktionelle linje,” lyder skudsmålet fra Lisbet Fich, der er forperson i Globalnyts bestyrelse. Hun tilføjer: 

”Derudover er Lotte med stor passion engageret i at sikre Globalnyt en synlighed, som det relevante og nødvendige nichemedie vi er i det bredere medielandskab. Lotte varetager dermed på yderst kompetent vis en uundværlig rolle som ekstern ambassadør for Globalnyt.” 

”For mig som forperson for bestyrelsen er Lotte et kæmpe aktiv for Globalnyt. Hun udfylder en værdifuld rolle som strategisk tænker og netværker, hvor vi på mange måder supplerer hinanden rigtig fint i en fælles forståelse om at finde den bedste vej for Globalnyt,” siger Lisbet Fich.

Siden hun blev uddannet som journalist fra DMJX, har Lotte Dahlmann blandt andet arbejdet på DR´s udlandsredaktion, i FN og i International Media Support. I dag er hun pressechef i Dansk Sygeplejeråd.

Lotte Dahlmann venter lidt med at fejre sin fødselsdag, da hun i skrivende stund lægger sidste hånd på en mastergrad i professionel kommunikation på Roskilde Universitet.