Hvordan kan Globalnyt blive bedre? Hjælp os ved at besvare en læserundersøgelse

Morten Scriver Andersen

5. juni 2023

Kære Globalnyt-læser.

Den korte version er, at vi har brug for din hjælp til at blive et endnu mere relevant medie for dig og resten af vores læsere. Alt, du skal gøre, er at bruge 5 minutter af din tid på at besvare vores læserundersøgelse lige her.

Som tak trækker vi lod om 3 gavekort til en værdi af 300 kroner blandt deltagerne.

Den lidt længere version er, at Globalnyt er i rivende udvikling med stadig flere læsere og følgere og dygtige skribenter. Og derfor er det ekstra vigtigt for os, at lære nye som gamle læsere bedre at kende.

Vi dækker verden i udvikling – også de områder, du ellers sjældent hører om – og Danmarks internationale engagement. Det gælder klima, rettigheder, innovation, demokrati og bæredygtighed, som danskerne i stigende grad interesserer sig for.

Men det er også en stor mundfuld. Og når vi også gerne vil udkomme på lyd (har du hørt vores nye podcast, Højtryk?) og i det hele taget der, hvor du befinder dig, om det så er på TikTok, Facebook, Instagram eller på email, så kræver det, at vi fokuserer kræfterne rigtigt.

Er du for eksempel interesseret i endnu mere specialiserede nyhedsbreve? Kunne du forestille dig at lytte til vores artikler, hvis vi beder vores journalister om at indtale dem? Og hvornår synes du Globalnyt er allermest relevant for dig?

Din mening betyder meget for os.

Tak for din tid, og tak fordi du læser med.