Tid: 12/07/2024 14:00 til 13/07/2024 22:00

Sted: AUTOPOUL, Hejrevej 31

Arrangør: Copenhagen Jazz Festival, DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom og Dansk Flygtningehjælp

Vingesus i Nordvest 2024

Vær med, når Copenhagen Jazz Festival, DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom og DRC Dansk Flygtningehjælp gentager succesen og sætter fokus på flugterfaringer, kreativitet og solidaritet den 12. – 13. juli på Hejrevej 31 ved AUTOPOUL. Det bliver to dage med DJ’s, koncerter, talks, smagsprøver og udstillinger. Alle er velkommen, det er gratis, og man må medbringe egen mad.

Vært og konferencier er Manila Ghafuri, som modtog menneskerettighedsprisen i 2022 og er medstifter af den afghanske velgørenhedsorganisationen ANaR og forperson i Rapolitics. Med sit stærke engagement vil hun tage gæsterne med på en rejse gennem programmets fortællinger og musikkens vingesus.

🗓️ Program

𝗙𝗥𝗘𝗗𝗔𝗚 𝟭𝟮/𝟳, 𝟭𝟰:𝟬𝟬-𝟮𝟮:𝟬𝟬

14:00 – RESIDENT DJ’S: BUKHAR – بخار
14:30 – TALK: Nadeen Aiche, ihsan saad ihsan tahir, Simin Stine Ramezanali, Tarek Ziad Hussein, Haya Termanini
16:00 – KONCERT: La Maison d’Amour: Léonore Boulanger & Maam-Li Merati (IRN/FR)
17:30 – TALK: Solaf Masoud, Cengiz Güdücü, Fatimah Gabriella, Salah Zada, Somaja Noori
19:00 – KONCERT: The Handover (EG/NO)
20:00 – DJ-SET: BUKHAR – بخار

𝗟Ø𝗥𝗗𝗔𝗚 𝟭𝟯/𝟳, 𝟭𝟰:𝟬𝟬-𝟮𝟮:𝟬𝟬

14:00 – RESIDENT DJ: Oladipo
14:30 – TALK: Agob Yacoub, Besir Zeciri, Sidsel Ana Welden Gajardo, Rolin Ali, Yara Hussein
16:00 – KONCERT: Nadin Al Khalidi & Cassius Lambert (IRQ/SE)
17:30 – TALK: Rosa Lois Balle Yahiya, Luna Ersahin, Turkman Souljah, Aya Abo Daher, Serdar Ahmed
19:00 – KONCERT: Luna Ersahin (AySay)
20:00 – DJ-SET: PAYDAR

🎶 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗸𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗺𝗲𝗱 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝘁 𝘂𝗱𝘀𝘆𝗻 𝗼𝗴 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹 𝗳𝗼𝗿𝗮𝗻𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴

Vingesus i Nordvest byder i år på et sublimt internationalt musikprogram med rødder i Mellemøstens guldalder – gemte perler med referencer til persisk poesi, egyptisk shaabi, kurdiske tekster, traditionel instrumentering – alt sammen fremført af tværkulturelle topmusikere med en moderne klang og en improviserende tilgang fra jazzens verden.
Livemusik-programmet bliver krydret med toneangivende DJs og selectors fra den københavnske klubscene og byens community-radioer. Musikken er kurateret af Copenhagen Jazz Festival i samarbejde med DRC Dansk Flygtningehjælp Integration og den progressive musikforening bag Fanø Free Folk Festival.

📣 𝗡𝘆𝗲 𝗳𝗼𝗿𝘀𝘁𝗮̊𝗲𝗹𝘀𝗲𝗿 𝗮𝗳 𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻, 𝘃𝗶 𝗱𝗲𝗹𝗲𝗿

Talkprogrammet udspringer af DFUNK’s kreative meningsdanner-forløb, Udtaler, hvor unge med flugterfaringer udtrykker og engagerer sig i emner, de brænder for. Et fælles fokus for dette års fire talks vil være, hvordan de inviterede direkte og indirekte arbejder indigneret, kreativt, omsorgsfuldt og solidarisk med at skabe små og store forandringer for sig selv og andre, når de skaber fortællinger gennem det talte ord, film, podcast, billeder, kunst, musik, poesi, litteratur, jura, aktivisme, arkitektur, tøj, dans samt skuespil.

Der vil også være mulighed for at blive klogere på Dansk Flygtningehjælp og DFUNK’s arbejde gennem et Frivillighjørne, og fordybe sig i udstillinger skabt i samarbejde med blandt andet Røde Kors.

Vi håber, at vi ses, og at du vil tage din partner, venner, familie eller kollegaer med.

Link til begivenheden på Facebook.