Vil du være med til årets olivenhøst i Palæstina? – så se her

Forfatter billede

Hvert år arrangerer Det Danske Hus i Palæstina (DHIP) en olivenhøsttur for danskere i alle aldre. Her kan du komme helt tæt på palæstinensere, deres kultur og olivenproduktion, når “vi fra tidlig morgen til aften høster under træerne”. 

“Vi høster sammen med de lokale familier, overnatter i landsbyer, vandrer i olivenlunde og besøger en olivenfestival. I år sker det fra den 1. til den 8. november”, skriver DHIP i en pressemeddelelse.
 
“Når man har stået i den bagende sol en hel dag og plukket oliven, får man et helt særligt fællesskab. Sprog og kultur bliver unødvendigt, når en hel dags olivenplukning afsluttes med en god kop te i skyggen af et oliventræ”, siger Karen Nordemann, der er direktør for Huset i Ramallah på Vestbredden.

“Vi tror på, at relationer bedst knyttes gennem samarbejde, og olivenhøstturen er en virkeligt god mulighed for at se et andet Palæstina end det, der bliver skrevet om i aviserne,” anfører hun.

Hvis du vil give en hånd med, når årets høst skal i hus, kan du tilmelde dig inden  lørdag d. 20. september ved at sende en mail til [email protected]  

Du må også gerne skrive, hvis du har spørgsmål.

Hvad koster det?

Prisen på 4.500 kr. dækker syv overnatninger i Ramallah og landsbyer, lokal transport, mad og drikke og indgangsbilletter.

Men IKKE flybillet og transport til ogfra Ramallah.

Medlemsprisen er 4.000 kr. 

Man kan læse mere om olivenhøsten på

http://dhip.ps/index.php?lang=da&page=1372619435474

Yderligere oplysninger også hos:

Thomas Aagaard, kommunikationspraktikant i Det Danske Hus i Palæstina

E-mail: [email protected] og tlf. +970 (0) 59 950 5169
Web: www.dhip.ps