Tid: 10/12/2015 20:00 til 10/12/2015 23:00

Sted: Spillestedet Store Vega, Enghavevej 40, Vesterbro, København

Arrangør: N/A

Stor koncert mod tortur med bl.a. Annisette og Outlandish

Dørene åbnes kl. 19.00.

Man kan købe billet via

http://www.billetnet.dk/event/VES1012X?language=da-dk

Billetterne koster 220 kr. ekskl. gebyr, og hele billetsalget går ubeskåret til DIGNITY.

Arrangementet holdes som siddekoncert.

Det bliver en aften i mange musikalske farver med den legendariske Savage Rose-sangerinde, Annisette Koppel, og de drevne hiphop-poeter fra Outlandish på scenen i musikhuset Vega.

Desuden vil den danske popstjerne Fallulah få de gamle lokaler på Vesterbro til at gynge, ligesom frontsanger fra Hymns from Nineveh, Jonas Petersen, vil dele ud af sine bløde popmelodier.

Alle artister spiller gratis til fordel for DIGNITY’s arbejde.

”Vi har altid prøvet at bruge den opmærksomhed, vi får gennem vores musik, til at sætte fokus på andre ting. Så vi er bare glade for at kunne hjælpe med at sætte lys på den gode sag og de gode mennesker, som DIGNITY kæmper for”, fortæller Leny Martinez fra Outlandish.

Udover de musikalske indslag vil aftenen bestå af taler fra DIGNITY’s direktør, Karin Verland, medlem af FN’s torturkomité og læge ved DIGNITY, Jens Modvig, og den srilankanske menneskeretsforkæmper, Basil Fernando.

Under koncerten udnævnes Annisette Koppel til ambassadør i kampen mod tortur. Hun er også kurator for eventen og siger om sit nye hverv:

”Jeg synes, at det er forfærdeligt, at vi overhovedet er nået dertil, hvor at man i et civiliseret samfund rejser spørgsmål om, hvorvidt tortur er okay”.

“Det bør være uddebatteret for en middealder siden. Jeg er modstander af krig, tortur og racisme, så jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være ambassadør for DIGNITY”.

I 2014 fik Annisette Fredsprisen fra Kunstnere For Fred. Nu 67-årige Annisette, søster til skuespillerinden Rudi Hansen, er fortsat aktiv med udgivelser og på turneer.

Mere om hende på http://www.kvinfo.dk/side/170/bio/63

Aftenens konferencier vil være den danske skuespiller, instruktør og forfatter Flemming Jensen.

Yderligere oplysninger hos:

Christoffer Glud Grønlund, e-mail: [email protected]

Se også www.dignityinstitute.dk 

HUSK at du indtil videre kan se hele månedsoversigten over arrangementer på http://u-landsnyt.dk/kalender