Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Musik For De Sultende

TID: Fredag d. 30. september, kl. 17-01

STED: Rytmisk Musikkonservatorium Leo Mathisens Vej 1, Holmen, 1437 København K


TID: Fredag d. 30. september, kl. 17-01

STED: Rytmisk Musikkonservatorium Leo Mathisens Vej 1, Holmen, 1437 København K

Billederne er ved at foretage sig, og de barske historier er langsomt forsvundet ud af medierne igen. Men sultkatastrofen på Afrikas Horn er der stadig, og den bliver værre og værre. Der er stadig behov for mad. Der er stadig behov for nødhjælp. Og derfor er der stadig behov for penge.

De behov forsøger de studerende fra Rytmisk Musikkonservatorium i København at gøre en smule mindre. Det gør de igennem den musikalske velgørenhedsfestival ’Musik For De Sultende’.

Velgørenhedsfestivalen består i sin enkelthed af to scener ved på Rytmisk Musikkonservatorium og en række bands med tilknytning til konservatoriet, og som alle spiller op ganske gratis. Blandt de optrædende er forskellige kunstnere som den elektroniske Birk Storm, balkangruppen Tako Lako og popkvinteten The Olympics. Derudover er der mulighed for, at lytte til flere af de konservatoriestuderendes egne musikalske konstellationer.

Dermed henvender indsamlingsmodellen sig for en gangs skyld også mere til unge mennesker, der har lyst til at gøre en forskel.

Hele herligheden foregår i tre dele: Første del starter klokken 12 og er et musikoptog gennem København til Rytmisk Musikkonservatorium på Holmen. Derefter er der billig fredagsbar med gratis musik og sponsortombola indtil 17.00, hvor det officielle musikprogram starter på de to scener, og først slutter igen klokken 01.00.

En billet til hele arrangementet koster 100 kr. for studerende og folk under 20 år, mens det for andre koster 150 kroner. Alle pengene går ubeskåret til Dansk Røde Kors, der omsætter pengene til nødhjælp til ofrene for sultkatastrofen ved Afrikas Horn.