Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Makadem feat Al Agami & Ben Besiakov

TID: Lørdag d. 22. oktober kl. 22:30 – 00:30

STED: Kulturværftet, Helsingør, Allegade 2, 3000 Helsingør


TID: Lørdag d. 22. oktober kl. 22:30 – 00:30

STED: Kulturværftet, Helsingør, Allegade 2, 3000 Helsingør

Han er specialist i Benga, den mest karakteriske lyd udviklet gennem Kenya´s sidste 70 års storby-musik. Benga kom oprindelig fra Lake Victoria området hvor Makadem er født. Makadem fortolker den flydende natur i moderne afrikansk kultur, og demonstrerer fusionen som er hjertet i nutidig afrikansk identitet.

Det er up-tempo musik fuld af fortællinger som linker direkte til rap; Al Agami, som i Makadem´s musik også genfinder sine Afrikanske rødder, lægger coolness til musikken med sin soulfulde stemme og suveræne rap tekster. Jazz virtuosen Ben Besiakov både tilføjer og udveksler musikalske guldkorn med sin Kenyanske klaver kollega, Shadrack Makau, og bassisten Chao Otieno og trommeslageren Mathew Matix får det hele til at svinge. Guitaristen John Mutombo er en Congolese Jimmy Hendrix.

Et sprudlende top professionelt orkester med verden for sine fødder. Et musikalsk møde man ikke bør gå glip af.

MAKADEM turnéde Skandinavien og Canada forår og sommer 2011, og han fik pressens fulde opmærksomhed i Canada, hvor han bl.a. er inviteret til Montreal Jazz Festival og en længere USA/ Canada turné i 2012.

Hans CD “Ohanglaman” blev bedst sælgende da den udkom i Østafrika, hvor han i øjeblikket hitter med en single i samarbejde med Pharfar.

MAKADEM & AL AGAMI
line up:
Makadem (Vocal, Guitar, Kalimba)
Shadrack Makau (Keys, Percussion, Vocals)
John Mutondo (Guitar, Vocals)
Chao Otieno (Bass, Vocals)
Mathew Matix (Drums, Percussion, Vocals)
Special guests
Al Agami (Rap)
Ben Besiakov (Piano)

Forsalg: 150 kr
Entré: 160 kr
Dørene åbnes kl. 22