Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Kursus i konflikthåndtering og engagement-opdyrkning i frivillige u-landsforeninger

TID: Søndag d. 11. og søndag d. 18. marts, begge dage fra kl. 9 – 16

STED: Gasværksvej 4E.,1656 København V

I de to kursusdage vil der arbejdes med samarbejdsudfordringer i det frivillige arbejde og med, hvordan man styrker arbejdsglæden og entusiasmen.


TID: Søndag d. 11. og søndag d. 18. marts, begge dage fra kl. 9 – 16

STED: Gasværksvej 4E.,1656 København V

I de to kursusdage vil der arbejdes med samarbejdsudfordringer i det frivillige arbejde og med, hvordan man styrker arbejdsglæden og entusiasmen.

Der arbejdes med øvelser, der foregår ude på gulv med en kropslig tilgang så forbindelsen mellem følelese, handling og tanke bliver styrket.

Første dag handler om konflikthåndtering: At have et godt samarbejdsfelt og gode relationer til andre frivillige er et fokus, som er godt og frugtbart, men det kan også være svært. Til tider kan der opstå dilemmaer og spændinger i relationen – og hvad gør man med det? Det er disse udfordringer, der tages op på denne kursusdag, hvor bl.a. forumteater benyttes som værktøj (Læs mere om hvordan forumteater foregår her).

Anden dag handler om at kortlægge og synliggørelse af deltagernes forcer og håb for samarbejdet i foreningen. Der bliver sat ord på hvad et motivationsskabende miljø er for den enkelte. Der bliver sat ord og udtryk på den enkeltes værdisæt i det frivillige arbejde.

Om underviserne:

Kirsten Frydensberg har en master i retorik, kommunikation og formidling og har siden 2001 arbejdet som konfliktmægler, underviser og procesleder for bla. Center for Konfliktløsning. Har skrevet bogen: Konflikt og kontakt.

Birthe Blåbjerg Jakobsen har qua sin skuespillerbaggrund et trænet øje for kropssprog, udtryk og rum. Har arbejdet med procesledelse med brug af forumteater og andre værktøjer fra teatrets verden siden 2006. Er kunstnerisk leder af Forumteatret Prisme. Hun har desuden boet to år i Østafrika og har en uddannelse som økologisk landmand i tropisk regi.

Fusionen mellem de to kvinder giver et varieret, højkompetent og viltert læringsrum, hvor både krop, smilebånd og intellekt bliver sat i bevægelse.

TILMELDING:
Tilmelding med oplysning om navn, forening, mail-adresse og telefonnummer senest den 16. januar til:
Lone Frederiksen [email protected], Tlf. 29 29 66 10

Workshoppen er et sammenhængende forløb for den samme gruppe mennesker, så man tilmelder sig til begge dage.

Der er 20 pladser på kurset og de fyldes op efter først til mølle princip.

Deltagelse i workshoppen er gratis.
Men ved afmelding efter den 19. marts eller manglende fremmøde, betales et gebyr på 200 kr. Dette for at sikre at så mange som mulige får glæde af dette tilbud.