Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Koncert: Bilal Irshed’s Trio (INT)

TID: Lørdag d. 22. september – Dørene åbner kl. 21

STED: Global Copenhagen, Nørre Allé 7, 2200 København N.


TID: Lørdag d. 22. september – Dørene åbner kl. 21

STED: Global Copenhagen, Nørre Allé 7, 2200 København N.

Bilal Irshed er en herboende palæstinensisk komponist og oud-virtuos, der er bredt anerkendt som en af de fremmeste fortolkere af den klassisk orienterede del af traditionel mellemøstlig musik. Flere vil kende ham fra etablerede grupper som Middle East Peace Orchestra og Fatma Zidan Group.

Med sig på scenen denne aften har han sin trio, der foruden Bilal selv består af den danske bassist Rasmus Møldrup og den herboende cubanske perkussionist Yohan Ramon.

Trioen er en hyldest til oud’en og instrumentets varme nærmest meditative lyd. Ved at kombinere denne lyd med cubansk perkussion og dansk/nordisk jazz-feeling bliver ouden sat ind i en mere interessant og nutidig sammenhæng. Musikken består således både af moderne original-kompositioner og nyarrangementer af traditionel mellemøstlig musik.

Trioens første album “Compositions” udkom i 2011. Musikken er skrevet og arrangeret af Bilal over en årrække på diverse rejser til bl.a. mellemøsten. Nu er han og trioen klar til at dele ud af oplevelserne og tage publikum med på en rejse ind i den mellemøstlige musik, historie og skønhed.

Forsalg: 50 kr. (+ gebyr)
Entré i døren: 60 kr. (40 kr. for studerende)

Se mere og køb billet her