Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Halloween: Pirates of Papua med Morten Vissing som Kaptajn Sparrow

TID: Lørdag d. 13. oktober kl. 17 – 21

STED: AQUA Akvarium & Dyrepark, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg


TID: Lørdag d. 13. oktober kl. 17 – 21

STED: AQUA Akvarium & Dyrepark, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg

Showet omhandler en kamp mellem en dynamitfisker og havets fisk, der får deres levesteder ødelagt af fiskeren. Dynamitfiskeren bruger både harpuner, net og dynamit som våben, og tilskuerne vil både kunne se professionelt ’stylede’ blæksprutter, sværdfisk og hajer kæmpe mod dynamitfiskeren. Kaptajn Sparrow i form af Morten Vissing hjælper fiskene ved at samle alle fiskene i en fælles kamp mod dynamitfiskeren. Showet kulminerer midt ude på vandet, hvor den endelige kamp skal stå.

AQUA Akvarium & Dyrepark vil være forvandlet til en uhyggelig kamparena fyldt med spindelvæv, edderkopper, græskarhoveder, skibsrotter, pirater og fisk.

Tiderne for showene er:
17.30: Første show
18.30: Andet show
19.30: Tredje show

For yderligere information kontakt:
Leder af WWF Verdensnaturfondens PandaClub, Gitte Hemmingsen, 40844840, [email protected]

Fakta om Pirates of Papua:

Showet hedder Pirates of Papua, da WWF Verdensnaturfonden ønsker at sætte fokus på naturen og havet omkring øen Papua, der ligger i det område, man kalder Koraltrekanten. Koraltrekanten udgøres af havene omkring Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Papua Ny Guinea og Solomon-øerne. Dette område er et af verdens mest artsrige områder.

Millioner af mennesker lever af havet, som er under massivt pres på grund af intensivt og ulovligt fiskeri – såsom dynamitfiskeri, der ødelægger korallerne. WWF arbejder for at bevare havets ressourcer og skabe bæredygtige samfund, der forsat kan leve af fiskene, de fanger.