Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Koncert: Music & Food From Mozambique

TID: Fredag d. 25. oktober kl. 20-22.30 (dørene åbner kl. 20 – koncerten begynder kl. 21)

STED: Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, 1711 København V.


TID: Fredag d. 25. oktober kl. 20-22.30 (dørene åbner kl. 20 – koncerten begynder kl. 21)

STED: Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, 1711 København V.

Deodato Siquir startede sin musikalske karriere allerede som 13 årig i Mozambique, på et trommesæt som han selv havde bygget af genbrugsmaterialer. Deodato er et multimusikalsk talent der udover at spille trommer, også er sanger, guitarist, komponist og sangskriver.

Deodato synger på portugisisk, engelsk og ronga som er lokalt sprog i Maputo som er Deodato’s hjemby. Når han med sin sensitive, ofte fløjlsbløde tenorstemme, leverer ørehængere for sit begejstrede publikum, mens stikkerne hvirvler over trommerne, er det helt umuligt at stå stille, så må der bare danses!

Deodato Siquir er et ægte verdensbarn, opvokset i Mozambique og flyttede i 2001 til Skandinavien, hvor han i en årrække boede i København og pt bor han i Stockholm. Han spiller sin sprudlende sofistikerede musik i det meste af Europa og har udgivet to album Balanco i 2007 samt Mutema 2011.

Deodato har gennem sin karriere modtaget flere priser, spillet på SPOT festival, Copenhagen Jazz Festival samt på mange af de danske spillesteder og kulturhuse. Deodato Siquir tager dig med på en musikalsk rejse verden rundt. På rejsen kan du opleve rytmer som Marrabenta, Muthimba og Muganda som alle stammer fra Mozambique. Mens vi rejser er der mulighed for at investere i smagsoplevelser fra den Mozambiqanske madkultur.

Entré 80 DK / studerende 50 DK.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/151400061737730/