Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Støttekoncert med Outlandish og Shaka Loveless

TID: Onsdag d. 23. oktober kl. 20.30-22.00

STED: Mellemfolkelig Samvirke, gårdhaven, Fælledvej 12, 2200 København N.


TID: Onsdag d. 23. oktober kl. 20.30-22.00

STED: Mellemfolkelig Samvirke, gårdhaven, Fælledvej 12, 2200 København N.

Outlandish og Shaka Loveless begiver sig ud på en hæsblæsende mission for at hjælpe ofrene for den grusomme krig i Syrien. Den 23. oktober rejser de rundt i landet og giver koncerter på danske virksomheder for at indsamle så mange penge som muligt på én enkelt dag til syriske flygtninge.

De afslutter dagen med at give et brag af en koncert i Mellemfolkeligt Samvirkes hyggelige gårdhave på indre Nørrebro på Fælledvej 12 kl. 20.30-22.00. Pris 100 kr. som går ubeskåret til ofrene for krigen i Syrien.

Isam B. fra Outlandish er initiativtager til støttekoncerterne under navnet ’Bands on the Move’.

“Det er jo en vanvittig og grusom situation i Syrien, hvor millioner af mennesker er revet væk fra deres hjem og skal forsøge at få en ny tilværelse til at fungere et helt fremmed sted. Som musikere vil vi gerne gøre det vi kan ved at spille støttekoncerter for at hjælpe syriske flygtninge i nød. Vi er glade for, at danske virksomheder bakker op om projektet. Det giver i sidste ende Mellemfolkeligt Samvirke mulighed for at hjælpe langt flere syriske familier,” siger Isam B.

Pengene fra støttekoncerterne går til Mellemfolkeligt Samvirkes indsats for at hjælpe syriske flygtninge i Jordan og Libanon. To lande der tilsammen nu huser over 1.2 millioner syriske flygtninge.

Mellemfolkeligt Samvirke arbejder i Zaatari-lejren og Zarqa-området i Jordan og Bekaa området i Libanon og sørger blandt andet for distribution af hverdagsfornødenheder, da mange er flygtet uden personlige ejendele og mangler de helt basale nødvendigheder for at kunne overleve.

“I Mellemfolkeligt Samvirke er vi utroligt glade for det stærke initiativ Outlandish og Shaka Loveless har taget med ’Bands on the Move’. Deres engagement kommer til at gøre en stor forskel for syriske familier i nød, fordi en række danske virksomheder har valgt at tage godt imod den opfindsomme idé ved at booke en støttekoncert.”

“De millioner af mennesker, der er flygtet fra krigen i Syrien er et massivt humanitært problem, som det desværre vil tage lang tid at løse. Der er derfor brug for øget økonomisk opbakning til både vores akutte hjælpearbejde og en mere langsigtet indsats, hvor vi støtter de syriske flygtninge i at skabe sig en ny tilværelse,” siger Frans Mikael Jansen, generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke.

Rasha på 14 år, flygtning fra Syrien:

“Der var luftangreb og bomber tæt på vores hus hele tiden. Hver dag efter solnedgang startede eksplosionerne, og så styrtede vi ned i kælderen. Vi var så bange. Jeg glemmer aldrig lugten af lig i gaderne eller branden fra bomberne.”

Rasha er flygtet fra Syrien sammen med sine forældre og 5 søskende. De lever nu i flygtningelejren i Zaatari i Jordan, der huser over 125.000 syriske flygtninge.

Køb billet til dobbeltkoncerten i MS´gård på Nørrebro 23. oktober:

Send en SMS med teksten MS100 og dit navn fx ”MS 100 Søren Hansen” til nr. 1919. Herved donerer du 100 kroner (+ alm. sms-takst) til støtteformålet og får samtidig registreret dit navn på gæstelisten til koncerten.

NB! Der kan kun købes en billet per mobilnummer. Du skal modtage en sms-bekræftelse fra ”MS Koncert” før du kan være sikker på din donation er gået igennem