Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Foredrag: Fødevaremangel i et globalt perspektiv

TID: Mandag den 10. februar kl. 19.30-21.00

STED: Rub og Stub (i Huset), Rådhusstræde 13, 1.th, København K.

Hvem er ikke blevet forbløffet over at høre om de enorme problemer om sult på verdensplan – tallene er så høje, at man næsten ikke kan tro det sandt. Hvorfor sulter så mange millioner, når verden allerede producerer mere end nok mad til alle?


TID: Mandag den 10. februar kl. 19.30-21.00

STED: Rub og Stub (i Huset), Rådhusstræde 13, 1.th, København K.

Hvem er ikke blevet forbløffet over at høre om de enorme problemer om sult på verdensplan – tallene er så høje, at man næsten ikke kan tro det sandt. Hvorfor sulter så mange millioner, når verden allerede producerer mere end nok mad til alle?

Søren Thorndal Jørgensen, formand for Agricultural Development Denmark Asia (ADDA), vil fortælle om hvordan ADDA arbejder for at forbedre fødevaresikkerheden i de lande, hvor ADDA gennemfører udvikling projekter – Vietnam, Cambodia og Tanzania – og hvordan man sætter en stopper for sulten.

Kom og hør mere om ADDAs arbejde med bønder ud i verden. Dette er også en mulighed for at opleve den frivillige restaurant Rub og Stub. Restauranten er den første af sin slags i København, der bekæmper madspild ved at bruge de madvarer, som fødevareindustrien ikke får solgt.

Ingen mad vil blive serveret den dag, da restauranten er lukket om mandagen, men du kan nyde deres hyggelige atmosfære og få et glas fantastisk vin, en lækker øl eller en sodavand i baren.

Fri entré

19.30: Baren åben
20.00: En snak om fødevaresikkerhed
21:00: Slut

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/585601394854368/ og http://www.adda.dk