Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Seminar: Vidensdeling om bæredygtighed og kommunikation

TID: Lørdag den 22. marts kl. 11-17

STED: Ingeniører uden Grænser, Sankt Annæ Plads 16, 1250 København K.

TILMELDING: Senest den 15. marts på følgende link:
https://docs.google.com/a/iug.dk/forms/d/1rZW19oS6h6bNPXPQPNRSlQ

TID: Lørdag den 22. marts kl. 11-17

STED: Ingeniører uden Grænser, Sankt Annæ Plads 16, 1250 København K.

TILMELDING: Senest den 15. marts på følgende link:
https://docs.google.com/a/iug.dk/forms/d/1rZW19oS6h6bNPXPQPNRSlQ
ifCare2VxShq4tN8ECsSk/viewform (Det kan oplyses, at medlemmer fra Ålborg-afdelingen kan få refunderet omkostninger til overnatning. For uddybning herom og andre relevante spørgsmål kan Dorte kontaktes på [email protected])

PRIS: Gratis

Målgrupper: Projektgrupper, Kommunikationsgruppen og andre IUG-medlemmer med interesse for projektarbejdet

Undervisere: Eksterne oplægsholdere på bæredygtighed og
kommunikation

IUG’s projektgrupper har i 2013 haft damp på kedlerne. Dette har resulteret i, at der i 2014 er en forventning om at fordoble vores aktivitet og pt. har omkring 20 projektaktiviteter under udvikling eller implementering.

Projektgrupperne har lagt en utrolig stor indsats i dette arbejde, og forøgelsen er en klar afspejling af det store engagement, de frivillige har. Grupperne har igennem deres arbejde genereret mange og værdifulde erfaringer, som dette seminar har til hensigt at høste frugterne af, så man i fremtiden kan bruge dem aktivt i nye projekter.

Sammen med projektgrupperne har ProjektStyreGruppen (PSG) identificeret temaerne – ”IUG’s kommunikation” og ”bæredygtighed”, som de to områder, der skal danne rammen for seminaret.

Indenfor temaet kommunikation er fokus på de erfaringer der er med kommunikation på tværs af arbejdsgrupperne i IUG og hvordan man kan blive bedre til at bruge hinanden. Men også på hvordan man udadtil kan blive bedre til at promovere sig og fortælle ”den gode historie” om IUG.

På grund af dette fokus på kommunikation, sendes der – udover en målrettet invitation til alle medlemmer i projektgrupperne – en speciel invitation til alle IUG medlemmer, som arbejder med kommunikation.

Det andet tema for seminariet sætter fokus på erfaringer og udfordringer omkring emnet bæredygtighed, og hvordan IUG’s projekter fremover kan arbejde med dette koncept.

Da succesen af seminaret afhænger af det input som kommer fra projektgrupperne, vil ProjektStyreGruppen anbefale, at hver IUG-projektgruppe stiller med mindst én repræsentant, således at alle projektgrupper i IUG kan nyde godt af hinandens erfaringer.

Da IUG’s kerneaktivitet netop er projektudvikling og partnerskaberne i Syd, vil kurset være åbent for deltagelse fra alle arbejdsgrupper i organisationen.

Læs mere her: http://iug.dk/uploads/file/kursuskatalog-iug-2014.pdf