Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Fyraftensmøde om fortalervirksomhed

TID: Tirsdag den 22. april kl. 15-17

STED: IBIS, Vesterbrogade 2B, København V.

TILMELDING: På dette link: http://fagligtfokus.ngoforum.dk/index.php/component/jevents/icalrepeat.detail/2014/04/22/19/46/mode-advocacy-i-det-faglige-arbejde?Itemid=75


TID: Tirsdag den 22. april kl. 15-17

STED: IBIS, Vesterbrogade 2B, København V.

TILMELDING: På dette link: http://fagligtfokus.ngoforum.dk/index.php/component/jevents/icalrepeat.detail/2014/04/22/19/46/mode-advocacy-i-det-faglige-arbejde?Itemid=75

Målgruppe: Danske CSO’er, der arbejder med eller ønsker at arbejde med advocacy; der gerne vil dele udfordringer og successer med andre organisationer; og gerne vil diskutere problemer og løsninger i advocacy arbejdet.

Baggrund: Fyraftensmøde om fortalervirksomhed og strategiske ydelser. Civilsamfunds organisationernes rolle og organisering af advocacy (fortalervirksomhed) optager stadig større plads i arbejdet og bliver mere og mere centralt i samarbejdet mellem danske organisationer og partnere i Syd.

FAGLIGT FOKUS har samlet et online-værktøj, som kan bruges som inspiration og konkret guide til arbejdet med advocacy: ”Manual til Advocacy: Et værktøj til de danske civilsamfundsorganisationer”.

UDDANNELSESNETVÆRKET har arbejdet videre med, hvordan advocacy arbejdet tilrettelægges i praksis, og har udarbejdet ”Advocacy for Education – A Step by Step Guide”; en pjece, der er tænkt som et konkret redskab i samarbejdet mellem CSOer fra Nord og partnere i Syd.

På mødet præsenteres både ”Manual til Advocacy” og ”Advocacy for Education – A Step by Step Guide”. Der vil være tid og rum til erfaringsudveksling og diskussion af udfordringer og hvordan disse kan afhjælpes.

Program:

* Velkomst og præsentation
* Kort introduktion til de aktuelle udfordringer med at se advocacy som en integreret del af det faglige arbejde – herunder relationen til det aktuelle udkast til den nye danske civilsamfundspolitik.
* Præsentation af uddannelsesnetværkets: ”Advocacy for Education – A Step by Step Guide”. Spørgsmål og diskussion
* Præsentation af Fagligt Fokus: ”Manual til Advocacy: Et værktøj til de danske civilsamfundsorganisationer”. Spørgsmål og diskussion
* Dialog og opsamling

Læs mere her: http://uddannelsesnetvaerket.ngoforum.dk/index.php?option=com_jevents&task=icalrepeat.detail&evid=333&Itemid=223&year=2014&month=04&day=22&title=advocacy-som-en-integreret-del-af-det-faglige-arbejde-handling-og-udfordringer&uid=f0dec169febaa4da4a7d37127cbc724f