Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Kunstauktion: “Alle børn har ret til at komme i skole”

TID: Onsdag den 11. juni kl. 16-20

STED: Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads, København.  

Auktionshuset Bruun Rasmussen forestår auktionen uden beregning, lige som medarbejdere fra Den Frie Udstillingsbygning stiller deres arbejdskraft og kunstfaglige ekspertise gratis til rådighed.

Igennem 20 år har danske kunstnere, private og fonde støttet Ewiket Lehibret Support Association (E.L.S.A) (”Ewiket Lehibret” betyder ”Viden for alle” på etiopisk). Indtægten ved auktionen går ubeskåret uddannelse af børn og voksne og til videreførelse af skolebyggerier i Etiopien.

Læs mere om arbejdet og de deltagende kunstnere på www.videnforalle.dk.

I 2010 igangsattes et uddannelsescenter i Bahir Dar i den nordlige, oldkristne del af landet. Centeret ligger i landzone og vil kunne huse 1500 – 1600 elever, når det står færdig. Ved skoleårets begyndelse 2011 indviedes det første byggeri, en børnehave til 160 børn, og i slutningen af 2014 står to byggerier færdige til brug for 1-12 klasse.

Derudover har E.L.S.A. igennem årene støttet voksenuddannelser, bl.a. har 40 enlige mødre gennemført en kokkeuddannelse, så de har kunnet forbedre familiernes liv.Om auktionen se også www.denfrie.dk og www.bruun-rasmussen.dk