Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Internationalt seminar: Er der brug for en ældrekonvention?

TID: Onsdag den 4. juni kl. 10.30-14.00

STED: Ældre Sagen, Nørregade 49, 1165 København K. 

TID: Onsdag den 4. juni kl. 10.30-14.00

STED: Ældre Sagen, Nørregade 49, 1165 København K. 

TILMELDING: Deltagelse i seminaret er gratis, men kræver tilmelding pr e-mail til Globale Seniorer adresse: [email protected], Emne: Seminar om ældrekonvention, navn, eventuelt organisation samt e-mail-adresse. Deadline for tilmelding til seminaret er torsdag den 29. maj 2014

Der er oplæg om, hvordan der arbejdes med en konvention i FN og hvad gør man i Europa. Hvad er udfordringerne for de ældre og hvordan vil man sikre deres rettigheder?

Efterfølgende er der paneldebat med deltagere fra Institut for menneskerettigheder, AGE Platform Europe og Ældresagen om indholdet i en konvention og hvilken rolle Danmark kan spille i processen.

Antallet af deltagere er begrænset. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet, men der tages samtidig hensyn til at opnå en så bred organisationsrepræsentation som muligt.

Seminarets arbejdssprog er dansk. Et hovedoplæg og bidrag til paneldebatten vil blive givet på engelsk, og der vil være støtte til oversættelse af oplæg, spørgsmål og svar til rådighed.

Arrangementet gennemføres med støtte fra Europa-Nævnet.

Læs mere her.

Se det fulde program her.