Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

DUF seminar: Dialog – ikke bare snak!

TID: Lørdag den 27. september kl. 9-21 og søndag den 28. september kl. 9-19.

STED: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø.

TID: Lørdag den 27. september kl. 9-21 og søndag den 28. september kl. 9-19.

STED: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø.

TILMELDING: Du tilmelder dig ved at klikke her. Tilmeldingsfrist 10. september 2014. Har du spørgsmål kan du kontakte Lasse Tørslev på [email protected].

Dialog er en særlig form for kommunikation, hvor deltagerne aktivt søger at skabe større gensidig forståelse og dybere indsigt. Dialog er et valg, en værdi og en metode. Og et værdifuldt instrument i din internationale værktøjskasse.

Seminaret “Dialog – ikke bare snak!” giver dig masser af erfaring med dialog i praksis. Du får erfaring med dialogiske værktøjer, du kan bruge til at styrke relationerne og samarbejdet i dit internationale projekt: Internt i den danske projektgruppe, mellem jer og jeres partnerorganisation og blandt deltagerne i jeres projektaktiviteter.

Seminaret faciliteres af DUFs Dialogambassadører. 

Målgruppe: Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt engagerede under DUF. Jeres partnerorganisation er velkommen til at deltage i seminaret.

Det er gratis at deltage. DUF dækker transportomkostninger i Danmark samt kost og logi natten mellem de to seminardage. DUF afholder ikke udgifter til partnerorganisationens rejse og ophold.

Læs mere