Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

“På kanten af verden” – Jubilæumsshow med Jan Gintberg og 250 børnehjemsbørn

TID: Torsdag den 23. oktober kl. 19-22

Riddersalen, Allégade 7-9, Frederiksberg

BILLETTER: Der er stadig billetter til arrangementet, som skal indsamle penge til et unikt skolebyggeri. De fås fra 150 kr. på billetten.dk 

Foreningen Papuakids er historien om danske ildsjæle, som blev dybt berørte af mødet med gadebørn under en rejse til det indonesiske Papua. Tilbage i Danmark blev foreningen Papuakids skabt for at støtte udsatte eller forældreløse børn og unge, og i år fylder foreningen 10 år. 

Det fejres med en forestilling på Riddersalen, hvor Jan Gintberg, Mikkel Beha, Sinne Eeg og Eske Willerslev optræder, og Riddersalen giver et forrygende revynummer.

 Papua er fattigt, og børn dør af helbredelige sygdomme som malaria og tuberkulose. Lægehjælp og skolegang koster penge, og ingen af delene er en selvfølge for papuanske børn. Der er derfor brug for hjælp. 

Papuakids støtter særligt to børnehjem, hvor 250 børn og unge vokser op i tryghed og får skolegang og lægehjælp. Bestyrelsen bag Papuakids har et meget personligt engagement i børnehjemmene og står inde for, at medlemmernes kontingent går så vidt muligt ubeskåret til børnehjemmene.

Papuakids har over årene bl.a. givet penge til køb af bil, vandtårn og computere, som er vigtige for børnenes uddannelse. Og ikke mindst har børnehjemmene indrettet en lægeklinik med penge fra Papuakids. Over årene har Papuakids indsamlet næsten én million kroner og hver og en krone har gjort en forskel.

Læs mere om Papuakids og børnehjemmene