Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Fernisering: Palæstinas vægge fortæller om kærlighed og politik

TID: Onsdag 5. november kl. 20.00

STED: Café MellemRummet, Ravnsborggade 11, 2200 København N.

TILMELDING: Ikke nødvendigt. Deltagelse gratis.

Palæstinas grafitti

TID: Onsdag 5. november kl. 20.00

STED: Café MellemRummet, Ravnsborggade 11, 2200 København N.

TILMELDING: Ikke nødvendigt. Deltagelse gratis.

Palæstinas grafitti

Fotografen Mia Gröndahl har dokumenteret Palæstinas grafitti med bogen “Gaza Graffiti – Messages of Love and Politics” fra 2009. Udvalgte fotos fra bogen vil i november måned være udstillet på Café Mellemrummet. 

Mere om udstillingen

Graffitti i Gaza blev udviklet under den første opstand – “intifada” – mod den israelske besættelse. På det tidspunkt i 1987 manglede der palæstinensisk TV, radioudsendelser og aviser på Gazastriben, og væggene blev et vigtig kommunikationsmiddel til at sprede meddelelser. Med Mia Gröndahls billeder er væggene for første gang blevet dokumenteret konsekvent over en lang periode.

Hendes rigt illustrerede bog fortæller om graffitiens mange roller i Gaza. Bortset fra de politiske slogans vidner væggene også om glæde og sorg i Gaza. For eksempel bryllupsbånd mellem de unge, de mange ofre for konflikten og ikke mindst det allestedsnærværende håb om fred og frihed. For os på ydersiden tilbyder graffitien et spændende og uventet syn på livet i Gaza.

PROGRAM
– Præsentation af udstillingen ved fotografen bag “Gaza Graffiti – Messages of Love and Politics” – svenske Mia Gröndahl
– Ferniseringen af udstillingen, hvor vi tilbyder et lille glas og snacks
– Mulighed for at hygge i caféen efterfølgende