Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Seminar om bæredygtige globale fødevarekæder

TID: Fredag den 28. november kl. 13.00-15.00

STED: DIEH Hub, Overgaden Oven Vandet 10 st., 1415 København K

TILMELDING: Senest den 21. november til Rasmus Ludvigsen på [email protected] eller mobil 31 18 20 71

Seminaret er åbent for alle DIEH medlemmer og andre interessenter, der arbejder med værdikæder i praksis. 

TID: Fredag den 28. november kl. 13.00-15.00

STED: DIEH Hub, Overgaden Oven Vandet 10 st., 1415 København K

TILMELDING: Senest den 21. november til Rasmus Ludvigsen på [email protected] eller mobil 31 18 20 71

Seminaret er åbent for alle DIEH medlemmer og andre interessenter, der arbejder med værdikæder i praksis. 

Seminar: Fremtidens bæredygtige globale fødevarekæder

Den stigende handel med varer fra lande i Afrika og Asien betyder, at danske supermarkeder og forbrugere i stigende grad interesserer sig for hvordan fødevarerne er produceret, og hvordan handlen påvirker sociale og miljømæssige forhold i de lande vi køber varer fra.

Siden 2011 har CARE og Coop samarbejdet om at udvikle Coops leverandørkæder med grønsager fra Kenya som en del af Savannah brandet og Coops Afrika initiativ.

På mødet vil der være fokus på praktiske erfaringer og dilemmaer i mødet mellem sociale, grønne og kommercielle interesser.

Program

  • Velkomst og introduktion v. DIEH
  • Hvordan sikrer vi at fremtidens globale fødevarekæder er bæredygtige? v. Brian Sundstrup, Senior CSR-rådgiver, Coop Danmark
  • Spørgsmål & svar
  • Integration af småbønder i globale værdikæder – erfaringer og anbefalinger v. Nanna Callisen Bang, programkoordinator for Østafrika, CARE Danmark
  • Spørgsmål & svar Diskussion og erfaringsudveksling Initiativer og tiltag i regi af DIEH v. Hanne Gürtler, DIEH Afrunding med efterfølgende snacks og vin